ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαλιάς: "Να προσέχουν, να μη σφυρίζουν από άλλες τρύπες"

Γιαλιάς: "Να προσέχουν, να μη σφυρίζουν από άλλες τρύπες"
Τρίκαλα, Γιαλιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξοργισμένος με τη διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "οι σφυρίχτρες να προσέχουν, να μην σφυρίζουν από άλλες τρύπες".

Τα Τρίκαλα γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία (1-0), στη Φθιώτιδα, και ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ έβαλε κατά της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα κατά του διαιτητή, Γιώργου Γιαννουλάκη (σ.σ από τα Χανιά), γι' αυτό και χρησιμοποίησε γλωσσική ορολογία Κρήτης. Ο Χρήστος Γιαλιάς υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι "αν ορισμένοι "Λυράρηδες" νομίζουν ότι θα κάνουν τον Χρήστο Γιαλιά να "χορέψει" στον σκοπό τους πέφτουν έξω", ενώ στη συνέχεια κάλεσε "τις σφυρίχτρες να προσέχουν, να μην σφυρίζουν από άλλες τρύπες".

Δείτε αναλυτικά:

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι είδαν στο γήπεδο ότι πάλεψαν 11 απέναντι σε 14. Αν ορισμένοι "Λυράρηδες" νομίζουν ότι θα κάνουν τον Χρήστο Γιαλιά να "χορέψει" στον σκοπό τους πέφτουν έξω. Ας το πάρουν απόφαση, εμένα θα με παίζουν 50-50 διαφορετικά θα με βρουν μπροστά τους διότι έχω αποδείξει στην ζωή μου ότι έχω τα… κότσια να μην μασάω από εμπόδια.

Οι "σφυρίχτρες" να προσέχουν, να μην σφυρίζουν από άλλες τρύπες, γιατί με έχει μάθει η ζωή μου να είμαι δίκαιος πρώτα με τον εαυτό του, την οικογένεια μου και μετά με όλους τους άλλους. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω. Χαιρετισμός στα άρματα από τον Χρήστο Γιαλιά".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ