ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ο Γιαμάλ κάνει διακοπές στην Ελλάδα μετά από την κατάκτηση του Euro 2024

Ο Γιαμάλ κάνει διακοπές στην Ελλάδα μετά από την κατάκτηση του Euro 2024
PRINT SCREEN

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κω για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Λαμίν Γιαμάλ, όπως προκύπτει από αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Λαμίν Γιαμάλ διανύει με διαφορά την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Το παιδί-θαύμα της Ισπανίας αποτέλεσε ένα από τα βαριά χαρτιά του Λουίς ντε λα Φουέντε στον δρόμο της Φούρια Ρόχα μέχρι την κατάκτηση του Euro 2024, με τις επιδόσεις του να του δίνουν δικαιωματικά το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της διοργάνωσης.

Παράλληλα, η UEFA τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά, ενώ το εκπληκτικό του γκολ στον ημιτελικό με την Γαλλία ψηφίστηκε ως το καλύτερο της διοργάνωσης.

Μετά το τρομερό Euro που έκανε στα γήπεδα της Γερμανίας και πριν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα, ο 17χρονος εξτρέμ βρέθηκε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε το νησί της Κω για να περάσει τις τελευταίες του στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψει στη Βαρκελώνη για να ενταχθεί στην ομάδα του νέου προπονητή των Μπλαουγκράνα, Χάνσι Φλικ.

Ο Γιαμάλ κάνει διακοπές στην Ελλάδα μετά από την κατάκτηση του Euro 2024
Ο Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη μαγευτική Κω PRINT SCREEN
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ