ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα"

Γιαννακόπουλος: "Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα"
πατερας παυλος γιαννακοπουλος

Αινιγματικός, ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην κρίση του για την προεδρία Πατέρα. Αναβολή σύσκεψης κορυφής

Mιλώντας στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", τόνισε σχετικά με την προεδρία της ΠΑΕ: " Παντού υπάρχει το καλό και το αρνητικό. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία".

Ερωτηθείς αν θα συμμετέχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "πράσινης" ΠΑΕ, ο εκ των μετόχων της ανέφερε: " Εγώ θα ακολουθήσω αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου. Θέλω έναν Παναθηναϊκό κάθε χρονιά και καλύτερο. Δεν έχω καμία αντίρρηση να συμμετέχω, αρκεί να ξέρω προηγουμένως τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Είχαμε πει πριν μήνες να γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν είχαμε καμία αντίρρηση, αφού όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό".

Όσο για το αν θα γίνει σύντομα σύσκεψη των μετόχων, ανέφερε: " Ήταν σήμερα να γίνει μία σύσκεψη, αλλά αναβλήθηκε. Δεν έχω ενημερωθεί πότε θα γίνει η συνάντηση. Όταν μάθω, ευχαρίστως να σας το αναγγείλω".

Παράλληλα ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά πως δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία της ΠΑΕ. " Μου προτάθηκε επανειλημμένως, και τώρα πρόσφατα. Το δηλώνω κατηγορηματικά: Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα του προέδρου".

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να περάσει και στην ομάδα μπάσκετ: " Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάτσουμε στο τραπέζι με τον προπονητή και θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα", ανέφερε.

Δεν αποκάλυψε την "πηγή"

Λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, με νέα του δήλωσή αρνήθηκε να πει ποιος ήταν αυτός που του πρότεινε τον προεδρικό θώκο των "πράσινων". " Μου προτάθηκε επανειλημμένως να αναλάβω την προεδρία της ομάδας" υποστήριξε ο κ. Γιαννακόπουλος για να δεχθεί την ερώτηση " Όταν λέτε σας προτάθηκε από ποιους; Τέσσερις είστε;".

Δεν θέλω να πω όνομα, αλλά ποιος μπορεί να το πρότεινε;" απάντησε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ. Δεν θέλω να πω όνομα. Χαίρεται" τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος βάζοντας ένα τέλος στη συνομιλία.

Ο Τζίγγερ..." είπε ο δημοσιογράφος.

Αναμονή για το κρίσιμο ραντεβού

Την Πέμπτη αθλητική εφημερίδα συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου υποστήριζε επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες πως ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας και ο Ανδρέας Βγενόπουλος πρόκειται να δώσουν 50.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν την ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Γεγονός που λίγες ώρες αργότερα διεύψευσε με επίσημη ανακοίνωση-τοποθέτηση ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ, που το μεσημέρι με δηλώσεις του για το θέμα υποστήριξε:

" Το δημοσίευμα αυτό είναι ένα μυθιστορηματικό δημοσίευμα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγαίνουν αυτά πριν από το ΔΣ το οποίο θα γίνει σε λίγες ημέρες", είπε προαναγγέλλοντας για την επόμενη εβδομάδα τη λήψη αποφάσεων.

Εξάλλου ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας προανήγγειλε πως εντός 10 ημερών θα συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και πρόθεση των μετόχων είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Tο ραντεβού Πατέρα και Τζίγγερ, το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να "τρέξουν" οι εξελίξεις στα διοικητικά, αναβλήθηκε για την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Πληροφορίες παράλληλα αναφέρουν πως στη συνάντηση θα είναι οι δύο τους, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συνεπως δεν θα παρίστανται οι κ.κ. Ανδρέας Βγενόπουλος και Παύλος Γιαννακόπουλος.

Δεύτερο τέστ και επίσκεψη σε Χριστόφια

Μετά το ισόπαλο 2-2 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο φιλικό του επί κυπριακού εδάφους.

Απόψε στις 19:00, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα συμπεράσματα από το δεύτερο φιλικό που δίνει ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, αντιμετωπίζοντας την Αλκή Λάρνακας στο "Δασάκι".

Στον Χριστόφια οι Αντωνιάδης και Αντωνίου

Το πρωί της Παρασκευής, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία αποτελούμενες από τους Αντώνη Αντωνιάδη και Κώστα Αντωνίου βρέθηκαν στο Προεδρικό Μεγάρο της Κύπρου, όπου τους παρέθεσε δεξίωση ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας ως μια τιμή για την κατάκτηση του νταμπλ.

"Η Κύπρος έχει πρασινίσει επειδή είναι και άνοιξη. Θερμά συγχαρητήρια για το νταμπλ. Εγώ κ. Αντωνιάδη σας γνωρίζω από τα γήπεδα. Παρακολουθώ χρόνια τον Παναθηναϊκό, σε Ελλάδα και εξωτερικό και χαίρομαι που κατάφερε να φτάσει ξανά στην κορυφή και να αναζωογονηθε".

Σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Λάρνακα. Σας καλοσορίζω. Είναι χαρά μας που βρίσκεστε εδώ. Είδα και από την τηλεόραση κάποια στιγμιότυπα από το ματς με την ΑΕΛ και μου έκανε εντύπωση ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν περισσότεροι από αυτούς της ΑΕΛ" είπε ο πρόεδρος της Κύπρου ακι εν συνεχεία παρέδωσε στον "ψηλό" ένα ασημένιο κλαδί ελιάς λέγοντας:" Θέλω να σας δώσω ως δώρο αυτό το κλαδί ελιάς γιατί τους νικητές έχουν συνηθίσει να τους στεφανώνουν."











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ