ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ο ΠΑΟ θα βρει το δρόμο του"

Γιαννακόπουλος: "Ο ΠΑΟ θα βρει το δρόμο του"
Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σε δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ προέβη ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αναφερόμενος στις προτάσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε χαρακτηριστικά: "Η πρόταση του κυρίου Βαρδινογιάννη είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα περιμένουμε τις λεπτομέρειες για να τοποθετηθούμε αναλυτικά. Να δούμε τι θα προτείνει.

Μας ενδιαφέρει το μέλλον του Παναθηναϊκού και όχι ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Μας ενδιαφέρει οι φίλοι του Παναθηναϊκού να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Εάν οι ανακοινώσεις είναι σωστές και ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές, θα είμαστε δίπλα στον οποιονδήποτε.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος διοικεί τον Παναθηναϊκό. Μας ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός να βρει το σωστό του δρόμο και να μην υπάρχουν οι διενέξεις που υπάρχουν σήμερα. Εάν έρθουν όλα κατ' ευχήν, οι εξελίξεις θα είναι καλύτερες, απ' ότι είναι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του."


Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του κόσμου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υπογράμμισε: "Κατ' αρχήν, είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε ενέργεια σπίλωσης οικογενειών και σωματείων. Δεν εγκρίνω θέματα που δεν ανήκουν στον αθλητισμό."

Όσον αφορά στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, επεσήμανε: "Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, εάν έγιναν και ποιος τα έκανε. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να ξεχάσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία 100 ετών. Οι άνθρωποι, είτε λέγονται Βαρδινογιάννης, είτε Γιαννακόπουλος, έρχονται και παρέρχονται. Όλοι μας να βοηθήσουμε να ξαναφτιάξουμε μεγάλο τον Παναθηναϊκό."

Ο κύριος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της ΠΕΚ: "Ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του, όταν όλες οι τάσεις, όλοι οι άνθρωποι, αυτοί που ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου, κάτσουν σε ένα τραπέζι και βρουν και μελετήσουν τις λεπτομέρειες που θα τον βοηθήσουν. Δεν εξετάζω αν είναι ο άλφα, ο βήτα ή ο γάμα."

Τέλος, έδωσε την απάντησή του και για το μπάσκετ: "Δεν έχουμε κανένα συμβόλαιο ότι θα παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ακολουθεί το δρόμο που του αξίζει τα τελευταία δέκα χρόνια. Και φέτος να δούμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ελλάδος."












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ