ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γιαννούλης: "Αποτέλεσμα σοβαρής δουλειάς"

Γιαννούλης: "Αποτέλεσμα σοβαρής δουλειάς"
Γιαννούλης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γιαννούλης μιλάει για τον Μήτρογλου, τη σοβαρή δουλειά και το όνειρο του εξωτερικού (video).

Μπορεί να μας προβλημάτισε λίγο στην πρώτη αγωνιστική και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως ο Ατρόμητος μας επανέφερε σε αυτό που φανταζόμασταν όλοι ότι θα δούμε φέτος.

Με καλό ποδόσφαιρο και όμορφη ανάπτυξη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφυγε με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου.

Το Sport24.gr μίλησε με τον αριστερό οπισθοφύλακα του Ατρόμητου Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος μας είπε για το αποτέλεσμα του αγώνα:

"Δεν αισθανόμαστε τυχεροί. Είναι αποτέλεσμα καλής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το ότι στο ματς με τον ΟΦΗ δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, δεν σημαίνει ότι σήμερα μας το χρωστούσε η τύχη. Αξίζαμε τη νίκη στο Ηράκλειο, την αξίζαμε και σήμερα (την Κυριακή)".

Πως είναι όμως όταν σε μία ομάδα υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που ξέρεις ότι θα σου κάνει το εύκολο γκολ; Μιλάμε φυσικά για τον Κώστα Μήτρογλου.

"Ο Κώστας είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σημαντικό να τον έχεις συμπαίκτη και έχει δώσει ποιότητα στην επιθετική μας γραμμή.

Εγώ εύχομαι όμως όλοι μας οι παίκτες να σκοράρουν για να φεύγουμε με νίκες όπου κι αν πάμε. Είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς και όχι μεμονωμένης. Έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο".

"Ελπίζω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω στην Γερμανία"

Ο Κώστας Γιαννούλης είναι στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από την Κολωνία, στην οποία βρίσκεται από τον χειμώνα που μας πέρασε. Πως αισθάνεται για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα;

"Ήμουν στον Ηρακλή και πήγα στην Κολωνία. Από εκεί ήρθα δανεικός στον Ατρόμητο, γιατί είναι ένα σοβαρό σωματείο που γίνεται δουλειά με έναν καταξιωμένο προπονητή.

Πιστεύω στις δυνατότητες μου και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω και να παίξω στην Γερμανία. Φέτος θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να το αποδείξω".

Σε παρακολουθούν από την Γερμανία Κώστα;

"Ξέρω ότι με παρακολουθούν από την Γερμανία, αλλά όχι σε ποια ματς. Έτσι λειτουργούν εκεί και πιστεύω ότι θα κερδίσω την εμπιστοσύνη τους, αλλά το μυαλό μου είναι 100% στον Ατρόμητο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ