ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιαννούλης: "Η πρόταση της Άουγκσμπουργκ ήταν φανταστική και αποφάσισα να έρθω στη Bundesliga"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό κανάλι της Άουγκσμπουργκ, με τον Έλληνα διεθνή να αναφέρει τους λόγους της απόφασής του να υπογράψει στην γερμανική ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης όντας πλέον παίκτης της Άουγκσμπουργκ μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου και έκανε ξεχωριστή αναφορά στους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν στην επιλογή του να έρθει στη Bundesliga, ενώ επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει τους στόχους του για την επόμενη σεζόν.

"Αυτό που μου αρέσει στην Άουγκσμπουργκ είναι η προσέγγισή τους σε κάποιον που θέλουν. Η πρότασή της ήταν φανταστική κι αποφάσισα να έρθω να παίξω στην Bundesliga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Τα πάντα είναι καλά. Τα άτομα εδώ είναι καλά, το περιβάλλον επίσης", σχολίασε ο Έλληνας μπακ. "Αν και μου έχει λείψει το σαφάρι, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Μερικές φορές κερδίζεις πρωταθλήματα ή κύπελλα, εγώ ήρθα στην Άουγκσμπουργκ για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να κερδίσουμε αγώνες και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι ωραίο να κερδίζεις τίτλους κι ελπίζω να το κάνουμε κι εδώ.

Ο Σταφυλίδης είναι φίλος μου και μίλησα χθες μαζί του. Τον ρώτησα για τον σύλλογο και μου είπε πως όλα είναι ωραία εδώ. Η ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι κι έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ