ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Γιγάντια συμφωνία Νάπολι - Αλ Αχλί για τον Όσιμεν, πακτωλός χρημάτων στο συμβόλαιο του Νιγηριανού "μπόμπερ"

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Νάπολι έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Αλ Αχλί για την πώληση του Βίκτορ Όσιμεν. Οι Σαουδάραβες έχουν προγραμματίσει τις ιατρικές εξετάσεις και περιμένουν το σήμα από τον ποδοσφαιριστή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βίκτορ Όσιμεν παύει να είναι παίκτης Ευρώπης, καθώς όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία και είναι η Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λοιπόν, η Νάπολι έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τους Σαουδάραβες για την πώληση του Νιγηριανού φορ αντί 75-80 εκατ. ευρώ στο σύνολο.

Παράλληλα, η Αλ Αχλί έχει προγραμματίσει και τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη, ενώ απομένει το δικό του τελικό ΟΚ για να προχωρήσει στο 100% η μεταγραφή.

Το οικονομικό δέλεαρ για τον Όσιμεν είναι τεράστιο αφού όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ρομάνο, οι Σαουδάραβες έχουν προσφέρει στον στόχο τους τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα κυμαίνονται από 25.000.000 έως 30.000.000 ευρώ απαλλαγμένα από φόρους, δηλαδή καθαρά.

Επίσης, η Αλ Αχλί φαίνεται να έχει δεχθεί να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του Όσιμεν και ρήτρα αποδέσμευσης της οποίας όμως το μέγεθος δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ