CHAMPIONS LEAGUE

Γιορέντε: "Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες και την έχω τώρα με Τότεναμ"

Tottenham's Fernando Llorente, center, fails to score past Ajax goalkeeper Andre Onana, on the ground, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Tottenham's Fernando Llorente, center, fails to score past Ajax goalkeeper Andre Onana, on the ground, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Φερνάντο Γιορέντε χαρακτήρισε εντυπωσιακό το γεγονός πως δύο αγγλικές ομάδες θα βρεθούν στον τελικό του UCL ενώ αναφέρθηκε στη νέα ευκαιρία που του δίνεται ξανά να πάρει το τρόπαιο.

Τέσσερα χρόνια πριν το φινάλε του τελικού του Champions League τον βρήκε στην πλευρά των ηττημένων, καθώς ήταν μέλος της Γιουβέντους που έχασε με 3-1 στο Βερολίνο από την Μπαρτσελόνα, και τώρα ελπίζει να πάρει το αίμα του πίσω μέσω της Τότεναμ.

Ο λόγος για τον Φερνάντο Γιορέντε, που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άγιαξ στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" (εκεί όπου το 2-0 υπέρ των Ολλανδών μετατράπηκε σε 3-2 για την Τότεναμ με τα τρία γκολ του Λούκας Μόουρα), με τον Ισπανό φορ να αδυνατεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το σπουδαίο επίτευγμα των "σπιρουνιών".

"Είναι εκπληκτικό, στο ημίχρονο ήμασταν εκτός. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, δώσαμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μία πολύ όμορφη μάχη, είναι εκπληκτικό αυτό που συνέβη.

Συγχαρητήρια στον Λούκας Μόουρα για το φανταστικό χατ-τρικ που πέτυχε το οποίο μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο τελικός θα είναι πολύ όμορφος κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Λίβερπουλ.

Είναι τρομερό που θα βρεθούν δύο αγγλικές ομάδες στον τελικό. Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες και τώρα θα έχω την ευκαιρία να νικήσω μετά από τον χαμένο τελικό στο Βερολίνο το 2015 με την Γιουβέντους (σ.σ. ήττα με 3-1 από την Μπαρτσελόνα)', δήλωσε χαρακτηριστικά ο ήρωας της Τότεναμ στα προημιτελικά με το γκολ πρόκρισης που έδωσε στους Λονδρέζους στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στην Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεροί οι παίκτες του Άγιαξ μετά το γκολ του Λούκας
Τότεναμ: Η κατάρρευση και τα δάκρυα του Ποτσετίνο για την πρόκριση στον τελικό
Ο ήρωας Λούκας έκανε τον τραυματία Κέιν να σπριντάρει για να τον αποθεώσει
Έρικσεν: "Πρέπει να στήσουν άγαλμα του Λούκας στην Αγγλία"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ