ΑΡΗΣ

Γιώργος Δεληζήσης: "Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου μας"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε ενόψει του αγώνα Κυπέλλου του Άρη με την Ξάνθη και ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, ενώ τόνισε πως το ματς χρειάζεται προσοχή.

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για τον επικείμενο αγώνα τε την Ξάνθη την Τρίτη (14/01, 19.30) στο Κλεάνθης Βικελίδης που θα κρίνει το μέλλον των "κίτρινων" στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε πως ο αγώνας ρεβάνς είναι πολύ σημαντικός, ενώ έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου, καθώς όπως υπογράμμισε τίποτα δεν έχει τελειώσει παρά τη νίκη στα "Πηγάδια" με 1-0 στο πρώτο ματς.

Τέλος ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση:

"Ο αγώνας ρεβάνς με την Ξάνθη είναι πολύ σημαντικός. Έχουμε το προβάδισμα με το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά απομένουν ακόμη 90 λεπτά, στα οποία πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να το υπερασπιστούμε και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη.

Δεν πρέπει να έχουμε καθόλου στο μυαλό μας το 1-0 του πρώτου αγώνα. Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι όλα στο μηδέν. Θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Χρειαζόμαστε αύριο και τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο για να πάρουμε έξτρα ώθηση και μαζί να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η πρόκριση.

Είμαι αισιόδοξος. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας πιστεύω ότι αύριο το βράδυ θα κάνουμε το πρώτο βήμα που θέλουμε στο θεσμό του Κυπέλλου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ