ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Γιώργος Δώνης: Στη λίστα για τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

Ο Γιώργος Δώνης
Ο Γιώργος Δώνης MOTIONTEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων της Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να αναζητούν τον διάδοχο του Ιταλού τεχνικού. Ήδη, δημοσιεύματα στη χώρα υποστηρίζουν πως στη λίστα των διοικούντων την Ομοσπονδία βρίσκονται τα ονόματα των Ραζβάν Λουτσέσκου και Ερβέ Ρενάρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Ιταλό τεχνικό είναι κι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής, με πολύχρονη παρουσία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και νυν τεχνικός της Αλ Καλίτζ, εξετάζεται ως μία περίπτωση ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά τα πεπραγμένα στη χώρα.

Μάλιστα, κι ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο, αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Δώνη με την Αλ Καλίτζ, στην οποία αγωνίζονται οι Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Κουρμπέλης, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με την ομάδα.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ