ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εθνική Ιταλίας: Συγκίνηση για τον Μαρτσέλο Λίπι, στο reunion της σκουάντρα ατζούρα που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2006

Εθνική Ιταλίας: Συγκίνηση για τον Μαρτσέλο Λίπι, στο reunion της σκουάντρα ατζούρα που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2006
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΙΜΟ ΟΝΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Δεκαοκτώ χρόνια μετά από τον θρίαμβο στο Βερολίνο και την κατάκτηση του Μουντιάλ έγινε ένα ξεχωριστό reunion για τα μέλη της εθνικής Ιταλίας του 2006, με τον Μαρτσέλο Λίπι να δηλώνει παρών και να συγκινείται βλέποντας τους άλλοτε παίκτες του.

Πέρα από το τεράστιο ταλέντο που ξεδίπλωνε στο χορτάρι, το μεγάλο "μυστικό" της εθνικής Ιταλίας στο δρόμο προς την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 ήταν ότι συνιστούσε "ΟΜΑΔΑ" και αυτό φαίνεται ακόμα και το 2024, σε απόσταση 18 ετών από το έπος στην Γερμανία.

Τρανή απόδειξη το reunion που έγινε την Τρίτη (8/10) στο ξενοδοχείο "Grand hotel Principe di Piemonte" στο Βιαρέτζιο, σε μία βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Μαρτσέλο Λίπι και στην οποία πήραν μέρος όλα τα χρυσά παιδιά των ατζούρι.

Οι Φάμπιο Καναβάρο, Φραντσέσκο Τότι, Μάρκο Ματεράτσι, Τσίρο Φεράρα, Άντζελο Περούτσι, Φιλίπο Ιντζάγκι, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Τζενάρο Γκατούζο, Σιμόνε Μπαρόνε, Αντρέα Πίρλο, Λούκα Τόνι, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Τζανλουίτζι Μπουφόν, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, Κριστιάν Τζακάρντο, Σιμόνε Περότα, Αντρέα Μπαρτσάλι, Τζανλούκα Τζαμπρόστα, Μάσιμο Όντο και Μάρκο Αμέλια δήλωσαν "παρών" στην εκδήλωση, σε μία βραδιά που τη διοργάνωσε ο γιος του Μαρτσέλο Λίπι, Ντάβιντε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ansa", ο προπονητής της σκουάντρα ατζούρα του 2006 συγκινήθηκε όταν μπήκε στην αίθουσα και αντίκρισε όλους τους παλιούς παίκτες του, για να τραγουδήσουν μάλιστα όλοι μαζί τον ιταλικό εθνικό ύμνο και να απολαύσουν highlights από εκείνη τη διοργάνωση τα οποία προβλήθηκαν μέσω γιγαντοοθόνης.

Όσον αφορά στο clue της βραδιάς, αυτό ήταν το κόψιμο μίας τούρτας, που αναπαραστούσε το τρόπαιο του Μουντιάλ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ