ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γιορτή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ

Γιορτή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ
Ατρόμητος πανηγυρική INTIME SPORTS

Εορταστικός θα είναι ο αγώνας του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ του Περιστερίου να περιμένει τους φιλάθλους μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Τι είπε ο Γιώργος Δώνης για το ματς. Γενική είσοδος 10 ευρώ

Χαρακτήρα γιορτής έχει αποκτήσει για ολόκληρο το Περιστέρι το ματς της Κυριακής (8/4) με τον ΠΑΟΚ (19.00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ και μαζί με τους φιλάθλους θέλει να γιορτάσει την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Γιώργος Δώνης τόνισε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φθάσαμε στον τελικό και γενικώς από την στιγμή που το καταφέραμε το έχουμε απολαύσει και συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε.

Έχουμε μέρες μπροστά μας μέχρι τον τελικό και πρέπει να επικεντρωθούμε στους πολύ μεγάλους στόχους σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο.

Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο ίσως να είναι και το πιο σημαντικό για το αν μπορούμε να διατηρήσουμε την τρίτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες κι έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς πρέπει να φθάσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης για να μπορέσουμε να τον κοντράρουμε".

Στα αγωνιστικά ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει το Σάββατο (7/4) το απόγευμα την προετοιμασία του και ακολούθως η αποστολή που θα επιλέξει ο προπονητής θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Γιάννης Σκόνδρας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ