ΑΡΗΣ

Γιορτή στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Γιορτή στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
Άρης-Φίλαθλοι

Πανηγυρικό κλίμα στην επίσημη πρώτη με περισσότερους από 17.000 φίλους να εντυπωσιάζουν (vds)

Η ώρα έναρξης ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 ωστόσο ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται δύο ώρες πριν στον περιβάλλοντα χώρο. Είχε γεμίσει από φιλάθλους κάθε ηλικίας που φορούσαν τα διακριτικά του Άρη αλλά και αυτά της Αργεντινής, μετά και τις μεταγραφές των Γκρασιάν και Νασούτι από την "χώρα του τανγκό".
Μία ώρα πριν από την επίσημη πρώτη οι θύρες 2, 3 και 7 άνοιξαν προκειμένου να υποδεχθούν τον κόσμο της ομάδας. Το κλίμα ήταν εορταστικό και πανηγυρικό συνάμα. Στις 19:15 από τη φυσούνα του γηπέδου βγήκε η μπάντα του SUPER 3, η "Bulldog Band", όπου έδωσε με την σειρά της τον δικό της ρυθμό στις εξέδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη δεν συμμετείχε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Χρήστος Αραβίδης, αν και βρισκόταν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του. Κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο Πέμπτη με τον 22χρονο παίκτη εν συνεχεία να παρουσιάζεται επίσημα από την ΠΑΕ και ώρα 11:30.



Επίσης το "απουσιολόγιο" είχε ακόμα δύο ονόματα. Ο λόγος για τους Αμπρέου και Αράνο που όπως είναι γνωστό αναμένονται στην Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι όπου είναι να πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Κυριολεκτικά την ώρα του ραντεβού της "πρώτης" δεν έπεφτε καρφίτσα στις θύρες 2 και 7 του "Κλεάνθης Βικελίδης" ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η θύρα 3 (σ.σ. των οργανωμένων του SUPER 3) γέμισε σε λιγότερο από 10 λεπτά αφότου άνοιξε η πόρτα.

Συνολικά; Περισσότεροι από 17.000 οπαδοί του Άρη συνέρρευσαν προκειμένου να αποθεώσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και παλιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.



Θερμή ήταν η υποδοχή του κόσμου τόσο στα μέλη της διοίκησης όσο και στον Ιομάρ Μαζίνιο και το τεχνικό επιτελείο. Ωστόσο η είσοδος των παικτών ήταν πραγματικά φαντασμαγορική, με το όνομα κάθε ποδοσφαιρστή να ανακοινώνεται ξεχωριστά από τα μεγάφωνα και τον κόσμο να... αποθεώνει!

Ξεχωριστή στιγμή; Η αποθέωση που γνώρισε ο Σέρχιο Κόκε από τους περίπου 17.000 φιλάθλους αλλά και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ίαν Ντέλι, Μεχντί Ναφτί, Κριστιάν Νασούτι και Λεάντρο Γκρασιάν.

Από την πλευρά του ο Ιομάρ Μαζίνιο στις δηλώσεις του επισήμανε ότι: " Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μακάρι να ακολουθήσει μία καλύτερη χρονιά. Στόχος μας είναι η πρώτη πεντάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε. Πάμε μέσα από τη δουλειά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".



Κι όσο για τον Σέρχιο Κόκε; " Είμαι εδώ 4 χρόνια και κάθε φορά η ατμόσφαιρα ξεχωριστή. Εάν δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου δεν μπορείς να αντικρίσεις αυτό τον κόσμο".

Η σκυτάλη πέρασε στον Μιχάλη Σηφάκη που είπε: " Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα από πέρσι με λιγότερες στεναχώριες", ενώ τέλος ο Λεάντρο Γκρασιάν τόνισε: " Εκπληκτική υποδοχή. Ξεκινάμε με φιλοδοξίες. Η ατμόσφαιρα θυμίζει αυτή του "Μπομπονέρα". Φυσικά και θα προσπαθήσω να σκοράρω κατά της Μπόκα. Πλέον είμαι παίκτης του Άρη".

Videos από την πρώτη προπόνηση του Άρη:










































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ