ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Είχαμε ηρεμία και επιμέναμε μέχρι το τέλος, δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις η Λαμία"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, τονίζοντας ότι το τριφύλλι είχε επιμονή και κατάφερε να το πετύχει μέχρι το τέλος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν χαρούμενος για τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία με 3-1, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε υπομονή και στο τέλος πήρε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Λαμία, καθώς δήλωσε ότι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι δύσκολη για να την κερδίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV: "Είχαμε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, η Λαμία μέχρι τώρα ήταν καλή και δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις, αλλά τα καταφέραμε. Ξέραμε πως έπρεπε να έχουμε υπομονή, αλλά αξίζαμε τη νίκη που δίκαια ήρθε.

Δεν αλλάξαμε τον τρόπο σκέψη μας, παίξαμε ήρεμα, απέναντι σε μία ομάδα που αμυνόταν καλά και αυτό ήταν που μας έδωσε τις λύσεις, είχαμε ηρεμία και επιμέναμε. Παρά τους τραυματισμούς, οι αλλαγές μας έδωσαν τις επιλογές να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και μας έδωσαν τις λύσεις για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ