ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Κακό αποτέλεσμα για μας, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο ότι αυτό που στοίχισε στους "πράσινους" είναι η έλλειψη ατομικών ενεργειών.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει στην κάμερα της COSMOTE TV ότι αυτό που έλειψε από την ομάδα του ήταν οι ατομικές ενέργειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Βόλος είχε σχεδόν όλους τους παίκτες έξω από την περιοχή. Ήταν δύσκολο να βρεις πολλές ευκαιρείς και πολλές φάσεις. Είχαμε αρκετή υπομονή, αλλά σίγουρα θέλαμε κάποιες παραπάνω ατομικές ενέργειες για να μπορέσουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού παρότι προσπάθησαν πάρα πολύ κι είχαν υπομονή, σίγουρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι συνήθως κάποιες ατομικές ενέργειες. Δεν τις είχαμε.

Βέβαια είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Καμία φορά είναι σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι ένα αποτέλεσμα κακό για μας αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ