ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Σημαντικό που πάμε στη διακοπή με ηρεμία, παίξαμε υπομονετικά με την Κηφισιά"

Γιοβάνοβιτς: "Σημαντικό που πάμε στη διακοπή με ηρεμία, παίξαμε υπομονετικά με την Κηφισιά"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό που νίκησε την Κηφισιά και θα δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κηφισιά 1-0 στην Καισαριάνη και διατήρησε τη διαφορά του από τους διώκτες του στο πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι η ομάδα του έπαιξε αρκετά υπομονετικά για να κερδίσει την Κηφισιά, ενώ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η ομάδα θα δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ναι χρειάστηκε υπομονή ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Κηφισιά μπορεί να αμυνθεί καλά και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Επιτεθήκαμε υπομονετικά, ψάχναμε το γκολ με διαφορετικούς τρόπους. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα, για να είμαστε ψύχραιμοι και παρότι δεν είχαμε το υπέρ μας σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι τα καταφέραμε".

Για το ότι πηγαίνει στη διακοπή με διαφορά και πόσο σημαντικό είναι αυτό: "Είναι σημαντικό να πάμε στη διακοπή με ηρεμία για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε στο επόμενο μπλοκ παιχνιδιών με οκτώ ματς σε 24 μέρες με στόχους σε τρεις διοργάνωσεις. Όταν πηγαίνεις σε μια διακοπή με νίκη μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ