ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας με Τεν Χαχ για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Έρικ τεν Χαχ
Ο Έρικ τεν Χαχ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Τεν Χαχ, με τον αγγλικό σύλλογο να δένει τον Ολλανδό τεχνικό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμφωνία του Τεν Χαχ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026 ήταν ήδη γνωστή, ωστόσο η ομάδα προχώρησε στην επισημοποίηση αυτής, η οποία προβλέπει την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού για τα επόμενα δύο έτη στο Ολντ Τράφορντ".

Ο Τεν Χαχ έκανε δηλώσεις έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας σχολιάζοντας την κατάληξη αυτής της υπόθεσης.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατέληξα σε συμφωνία με τον σύλλογο για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Κοιτάζοντας πίσω στα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να αναλογιστούμε με υπερηφάνεια δύο τρόπαια και πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που βρισκόμασταν όταν ήρθα.

Ωστόσο, πρέπει επίσης να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχει ακόμη πολλή σκληρή δουλειά μπροστά μας για να φτάσουμε στα επίπεδα που αναμένονται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σημαίνει να διεκδικήσουμε αγγλικούς και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Στις συζητήσεις μου με τον σύλλογο, βρήκαμε πλήρη ενότητα στο όραμά μας για την επίτευξη αυτών των στόχων και είμαστε όλοι σθεναρά αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί".

Ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νταν Άσθγουορ προχώρησε και εκείνος σε δηλώσεις λέγοντας: "Με δύο τρόπαια στις δύο τελευταίες σεζόν, ο Έρικ ενίσχυσε το ρεκόρ του ως ένας από τους πιο σταθερά επιτυχημένους προπονητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ενώ η ανασκόπηση της περασμένης σεζόν από τον σύλλογο ανέδειξε τομείς για βελτίωση, κατέληξε επίσης στο σαφές συμπέρασμα ότι ο Έρικ ήταν ο καλύτερος συνεργάτης για να συνεργαστούμε για την αύξηση των προτύπων και των αποτελεσμάτων.

Αυτή η ομάδα παικτών και προσωπικού έχει ήδη δείξει ότι είναι ικανή να αγωνίζεται και να κερδίζει στο κορυφαίο επίπεδο- τώρα πρέπει να το κάνουμε με μεγαλύτερη συνέπεια.

Με την ενισχυμένη ηγετική ομάδα ποδοσφαίρου μας τώρα στη θέση της, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε χέρι-χέρι με τον Έρικ για να επιτύχουμε τις κοινές μας φιλοδοξίες για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ