ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Απομακρύνεται το ένα τέταρτο των υπαλλήλων του συλλόγου

Sir Jim Ratcliffe and his brother Bob Ratcliffe talk ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Τζιμ Ράντκλιφ. © 2029 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του 25% των υπαλλήλων της ομάδας έπειτα από ενδελεχή εξιολόγησή τους, σε μία προσπάθεια μείωσης περιττών εξόδων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να προχωρήσει στη μείωση του αριθμού των εργαζομένων εντός του συλλόγου, με το 25% των υπαλλήλων να αναμένεται να αποχωρήσει έπειτα από από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησής.

Συγκεκριμένα, πάνω από 250 υπάλληλοι από διάφορα τμήματα πρόκειται να δουν τη πόρτα της εξόδου από το Μάντσεστερ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον συνιδιοκτήτη Τζιμ Ράντκλιφ, ο οποίος επιθυμεί να μειώσει τα περιττά έξοδα προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το ρόστερ του Τεν Χαχ.

Ένας ακόμα λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι η εκτίμηση περί αναποτελεσματικής λειτουργίας διάφορων τμημάτων της ομάδας εξαιτίας της έλλειψης οργάνωσης τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και λόγω του τεράστιου αριθμού μισθωτών, με τη Γιουνάιτεντ να διαθέτει τους περισσότερους υπαλλήλους από κάθε άλλη ομάδα της Premier League.

Να σημειωθεί πως η Τσέλσι έρχεται δεύτερη στη σχετική λίστα, αφού απασχολεί 788 εργαζόμενους, ενώ επίσης η πετυχημένη στο αγωνιστικό και όχι μόνο κομμάτι Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει μόλις 520 υπαλλήλους, επιβεβαιώνοντας την τεράστια απόκλιση από τους "Κόκκινους Διαβόλους" σε αυτό τον τομέα.

Υπενθυμίζεται πως λίγους μήνες πριν ο Τζιμ Ράντκλιφ είχε προχωρήσει σε μειώσεις μισθών σε όλο το μη ποδοσφαιρικό προσωπικό, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο φανερές τις προθέσεις της διοίκησης για το μέλλον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ