ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Έδωσε το πράσινο φως ο Ντε Λιχτ, σε πολύ καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις με Μπάγερν

Ο Ματάις Ντε Λιχτ κοντρολάρει την μπάλα στο Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ματάις Ντε Λιχτ κοντρολάρει την μπάλα στο Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι 2023 AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματάις Ντε Λιχτ, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της αγγλικής ομάδας να βρίσκονται σε θετική τροχιά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να καλύψει άμεσα το κενό του Ράφαελ Βαράν στο κέντρο της άμυνας και φαίνεται πως ο Ματάις Ντε Λιχτ θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει αυτή την ευθύνη, αφού οι επαφές μεταξύ των "Κόκκινων Διαβόλων" και της Μπάγερν Μονάχου αποπνέουν ένα αίσθημα αισιοδοξίας.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σημείο κλειδί της υπόθεσης είναι η επιθυμία του ίδιου του Ολλανδού σέντερ μπακ, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή. Συγχρόνως, οι οικονομικές απαιτήσεις των Βαυαρών (περίπου 50 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους) αποδεικνύονται χαμηλότερες από ό,τι είχε εκτιμήσει αρχικά η Γιουνάιτεντ και επομένως αυτή η εξέλιξη επισπεύδει τις διαδικασίες.

Μάλιστα, ο Ντε Λιχτ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μειωθεί ο μισθός του σε σύγκριση με τις τωρινές ετήσιες απολαβές του, με τον ίδιο να δέχεται μία μείωση από τα 15 εκατομμύρια στα 12 ούτως ώστε να διευκολύνει τον αγγλικό σύλλογο και πλέον η έκβαση της υπόθεσης εξαρτάται αποκλειστικά από την κατάληξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ