ΡΟΜΑ

Γιούριτς: "Δεν έχουμε νοοτροπία νικητή, οι παίκτες της Ρόμα θα πρέπει να βγουν από αυτά τα σκ@@ά"

Ο Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Βενέτσια | 29 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Βενέτσια | 29 Σεπτεμβρίου 2024 @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Ιβάν Γιούριτς στάθηκε στη νοοτροπία του νικητή που λείπει από την Ρόμα, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει το ματς με την Ντινάμο Κιέβου για το Europa, εκφράζοντας ωστόσο την άποψη ότι οι παίκτες του μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Η διοίκηση της Ρόμα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την απόφασή της να απολύσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική της ηγεσία λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στην εκκίνηση της σεζόν, ωστόσο ούτε ο διάδοχός του Ιβάν Γιούριτς έχει... μαγέψει στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο, μετρώντας μέχρι τώρα 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Για τον ίδιο, το πρόβλημα της ομάδας του δεν είναι αγωνιστικό αλλά πνευματικό, με τον 49χρονο Κροάτη να καταθέτει την άποψή του στη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (23/10), ενόψει του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

"Νομίζω ότι παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι με την Ίντερ αλλά μας έλειπε η νοοτροπία του νικητή. Η νοοτροπία αυτή δεν αξίζει στην Ρόμα.

Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πάμε καλά αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε. Χρειαζόμαστε έναν δυνατό χαρακτήρα, δε μπορούμε να αποδεχόμαστε λάθη όπως αυτά που κάναμε απέναντι στην Μόντσα.

Βλέπω παίκτες να βελτιώνοναι αλλά ακόμη δεν είμαστε στο σημείο που θα πρέπει να είναι η Ρόμα. Τη νοοτροπία του νικητή την αποκτάς στην προπόνηση. Εκεί μεγαλώνεις και γίνεσαι σκληρός.

Έχει να κάνει με την καθημερινή δουλειά", τόνισε αρχικά ο Τζούριτς, για να προσθέσει με νόημα: "Δεν μας λείπει κάτι, έχουμε ένα κορυφαίο προπονητικό κέντρο και κορυφαίο μάνατζμεντ.

Ο σύλλογος έχει ένα όραμα, ο στόχος είναι η πρόκριση στο Champions League που είναι πολύ σημαντικό. Έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη με την Μόντσα και να φέρναμε ισοπαλία με την Ίντερ.

Αυτή τη στιγμή οι εμφανίσεις μας είναι καλύτερες από τα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι πνευματικά.

Τα παιδιά έχουν μία ευκαιρία να βγουν από αυτά τα σκ@@ά και το χάος που τους περιβάλλει. Θα πρέπει να έχουν μία απίστευτη πείνα για να γυρίσουν την κατάσταση".

Σημειώνεται πως οι τζαλορόσι πηγαίνουν άσχημα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη, αφού εντός των συνόρων είναι στην 10η θέση μετά από τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (8-6 τα τέρματα) ενώ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της League Phase του Europa League μάζεψαν μόλις έναν βαθμό.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ