ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γιούβε" για Γκαλέτι

"Γιούβε" για Γκαλέτι
Γκαλέτι για GREG

Οι εμφανίσεις του Γκαλέτι έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων όπως η Γιουβέντους

Ο πολυτιμότερος παίκτης των "ερυθρόλευκων" είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της "Μεγάλης Κυρίας" από την περσινή σεζόν και απόδειξη ήταν η παρουσία ανθρώπου της Ιταλικής ομάδας στο Καραϊσκάκη, σε κρίσιμους αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδας.
Το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε από τον Ιταλικό σύλλογο, που θέλει να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που καταθέσει πρόταση απόκτησης του Αργεντίνου άσσου.

Ενδιαφέρον για τον Γκαλέτι είχε δείξει και η Ίντερ στο παρελθόν, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για τις δύο πλευρές, αφού οι "νερατζούρι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους δίχως να καταθέσουν πρόταση αγοράς του παίκτη.

Δυσφορία για Λέτο

Mία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του Σεμπαστιάν Λέτο στον αγώνα με την Γαλατασαραϊ. Ο Βαλβέρδε δεν εμπιστεύτηκε από το ξεκίνημα του αγώνα τον Αργεντίνο μέσο και προτίμησε την επιλογή του Γκαλέτι ως αριστερό χαφ, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Ο Λέτο μπήκε ως αλλαγή αντί του Πάντου στο 57' χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στους "ερυθρόλευκους". Αυτό δεν σημαίνει ότι ευθύνεται για την ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη, αλλά για ακόμα μία φορά η εμφάνιση του ήταν αποκρουστική.

Η αδυναμία του Λέτο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, έχουν προβληματίσει τον Βαλβέρδε που βλέπει ότι δεν μπορεί να στηριχθεί στις δυνατότητες του. Ο τρόπος που αγωνίζεται με τους συνεχής ελιγμούς χωρίς όμως αποτέλεσμα και την εγκατάληψη της προσπάθειας στην πρώτη δυσκολία, αποτελούν δύο στοιχεία που στερούν από τον Ολυμπιακό την δυνατότητα να αναπτυχθεί ικανοποιητικά από την πλευρά που αγωνίζεται ο Λέτο.

Οι συνεχείς παροτρύνσεις του Ισπανού τεχνικού και τα φροντιστήρια στις προπονήσεις δεν πιάνουν τόπο. Το συμβάν μετά τον φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό και την κατσάδα του Βαλβέρδε προς τον Λέτο για την αδιαφορία που δείχνει σε κάθε ματς, άλλαξε προσωρινά την κατάσταση.

Ο Λέτο δεν φαίνεται ότι συμβιβάζεται με την αγωνιστική νοοτροπία του Βαλβέρδε που θέλει διαρκή κίνηση των παικτών και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας. Η ομαδικότητα δεν αποτελεί το ατού του Λέτο, με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις σε μόνιμη βάση των παιχνιδιών που αγωνίζεται.

Όλοι στον Ολυμπιακό προσπαθούν να βρούν τι φταίει στον Λέτο και δεν μπορεί να αποδόσει αυτά που περιμένουν από αυτόν, ενώ δεν λείπουν και οι συγκρίσεις με τον Τζόρτζεβιτς, που η απουσία του στον αγώνα με την Γαλατά ήταν εμφανής.

Τερίμ: "Περίμενα δυνατό τον Ολυμπιακό"

Η παρουσία του Ολυμπιακού στο "Σαλί Σαμί Γιεν" δεν ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της γειτονικής χώρας Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής είχε διαφορετική άποψη για τον Ολυμπιακό κάτι που τόνισε και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Εξέδρα των σπορ", ο Τερίμ απόρησε με την απόδοση του Ολυμπιακού: " Είναι αυτή η πραγματική σας ομάδα; Είχα στο νου μου κάτι πιο δυνατό.Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολύ καλές ατομικές ικανότητες στον Ολυμπιακό, όπως ο Ντιόγο, ο οποίος δεν έπαιξε καλά αλλά ξέρω τι παίκτης είναι", ήταν τα λόγια του Τερίμ προς το Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος απάντησε: " Έχουμε έρθει με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες που μας επηρέασαν. Αυτό που έχετε ακούσει για τον Ολυμπιακό, ότι είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα ισχύει και θα αποδειχθεί στα επόμενα παιχνίδια. Εκτός έδρας αποδυναμωνόμαστε αλλά ότι χάνουμε εκτός έδρας το κερδίζουμε στο Καραϊσκάκη".

Tρεις μέσα με Άρη

Οι Τζόρτζεβιτς, Λεονάρντο και Ντουντού πήραν μέρος στην χθεσινή προπόνηση και τέθηκαν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τον Άρη. Αντίθετα, ο Παρασκευάς Άντζας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων του στο αριστερό ισχίο.





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ