ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιούβε για τέσσερις!

Γιούβε για τέσσερις!
ΝτεΛΠιέρο

Πρόταση "σκούπα" ετοιμάζει η Γιουβέντους στη Βέρντερ!

Όχι έναν,όχι δύο, αλλά 4(!) παίκτες της Βέρντερ παρακολουθεί η Γιουβέντους.
Ο τεχνικός διευθυντής της "Μεγάλης Κυρίας" Αλέσιο Σέκο παρακολούθησε τη Βέρντερ στο παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ πρωτίστως για τον Μίροσλαβ Κλόσε.

Οι "Μπιανκονέρι" προσφέρουν μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ και είναι διατεθιμένοι να προσθέσουν και εμψυχα ανταλλάγματα ώστε να φέρουν τον υψηλοσωμο επιθετικό στο Τορίνο.

Εκτός του Κλόζε το αμυντικό δίδυμο των Πέρ Μετερσάκερ και Νάλντο συν τον Τόντστερ Φρίνγκς βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Πιεμόντε θέλοντας να κάνουν τη καλύτερη δυνατή επιστροφή στη Σέριε Α.

Δηλώσεις Ντεσάμπς


Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μόντενα ο προπονητής της Γιουβέντους Ντιντιέ Ντεσάμπς εξέφρασε τη σιγουριά του για την άνοδο της Γιουβέντους και υποσχέθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

" Αυτή τη περίοδο δεν παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο επειδή το μόνο που σκέφτονται οι αντίπαλοι μας είναι το πως θα αμυνθούν. Συχνά στη Σέριε Β η δύναμη μπαίνει πάνω από τη τεχνική πάρτε παράδειγμα η Μόντενα η οποία μας αντιμετώπισε με εννέα αμυντικούς."

Για τη νέα Γιουβέντους

" Η επόμενη Γιουβέντους δεν θα είναι η ίδια. Θα ενισχυθούμε πολύ και θα υπάρχει το κίνητρο και η θέληση για νίκη. Το 1994 δεν είχαμε τη καλύτερη ομάδα αλλά η δίψα για νίκες μας έκανε να περάσουμε τη Μίλαν και την Ίντερ. Την επόμενη σεζόν πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή."













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ