ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουπμάινερς

Atalanta's Teun Koopmeiners gestures during the Europa League semifinal first leg soccer match between Olympique de Marseille and Atalanta at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Atalanta's Teun Koopmeiners gestures during the Europa League semifinal first leg soccer match between Olympique de Marseille and Atalanta at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Daniel Cole) @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Σε μία από τις σημαντικότερες κινήσεις της θερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε η Γιουβέντους, με την "γηραιά κυρία" να κάνει δικό της τον Τέουν Κουπμάινερς υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που τράβηξαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι, η Γιουβέντους μπορεί να χαμογελάει και να πανηγυρίζει συνάμα καθώς το σίριαλ "Τέουν Κουπμάινερς" είχε αίσιο τέλος για εκείνη.

Και αυτό γιατί βρήκε τη χρυσή τομή με την Αταλάντα και έκανε δικό της τον 26χρονο Ολλανδό διεθνή μέσο, ο οποίος την Τετάρτη (28/8) πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους μπιανκονέρι.

"Είναι ένα όνειρο για μένα, είμαι ευτυχισμένος και εδώ και καιρό ήθελα να φορέσω αυτά τα χρώματα. Για μένα η Γιουβέντους είναι η σημαντικότερη ομάδα στην Ιταλία. Η φανέλα της Γιουβέντους είναι σημαντική", τόνισε το νέο απόκτημα των Τορινέζων στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ολοκλήρωση του deal.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ (54+6 με τη μορφή μπόνους που είναι συνδεδεμένα με την επίτευξη στόχων της Γιουβέντους), με τον Κουπμάινερς να έχει διαλέξει τη φανέλα του που θα είναι αυτή με το Νο 8, που φορούσε πριν λίγα χρόνια ο Κλαούντιο Μαρκίζιο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ