ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντι Γκρεγκόριο

Monza's goalkeeper Michele Di Gregorio watches during a Serie A soccer match between Inter Milan and Monza at Saturday, Aug.19, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ντι Γκρεγκόριο. @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Γιουβέντους επισημοποίησε την απόκτηση του Ντι Γκεγκόριο, με την ομάδα να ανακοινώνει την μεταγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα από την Μόντσα.

Η Γιουβέντους είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την Μόντσα για την απόκτηση του Ντι Γκεγκόριο το προηγούμενο διάστημα, όμως στη συνέχεια οι "Γιουβεντίνοι" ολοκλήρωσαν την μεταγραφή, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Ιταλού τερματοφύλακα.

Η συμφωνία προβλέπει δανεισμό ενός έτους με την ύπαρξη οψιόν αγοράς. Η υποχρεωτική καταβολή 18 εκατομμυρίων για τις υπηρεσίες του τερματοφύλακα -και άλλα 2 εκατομμύρια σε μπόνους- θα ισχύσει εφόσον επιτευχθούν ορισμένες προϋποθέσεις της συμφωνίας κατά την διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Ντι Γκρεγκόριο πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή χρονιά φέτος, κάτι που υποδεικνύει άλλωστε και η ανάδειξή του ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στη Serie A, μετρώντας 14 παιχνίδια στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε 33 συνολικά συμμετοχές.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ