ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανοίγει η θύρα των οργανωμένων για το ντέρμπι με την Νάπολι

Γιουβέντους: Ανοίγει η θύρα των οργανωμένων για το ντέρμπι με την Νάπολι
@2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Γιουβέντους κέρδισε την έφεση που είχε υποβάλλει μετά την απόφαση να κλείσει για ένα παιχνίδι η Curva Sud λόγω της ρατσιστικής επίθεση στον Ρομέλου Λουκάκου και θα έχει την πλήρη στήριξη του κόσμου της στο ντέρμπι με την Νάπολι.

Το πρόσφατο ντέρμπι με την Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia (πρώτος αγώνας) πλήγωσε την Γιουβέντους, όχι μόνο επειδή ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο φινάλεα αλλά και επειδή στιγματίστηκε από τη ρατσιστική επίθεση οπαδών της προς τον Ρομέλου Λουκάκου.

Εκείνο το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβει η ιταλική δικαιοσύνη και να αποφασίσει το μερικό κλείσιμο του Allianz Stadium βάζοντας λουκέτο την Curva Sud (θύρα των οργανωμένων) για το ματς πρωταθλήματος με την Νάπολι, όμως αυτή η τιμωρία δεν θα έχει τελικά ισχύ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί η διοίκηση της βέκια σινιόρα θεώρησε άδικη την πρωτόδικη απόφαση και υπέβαλε έφεση, με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να επανεξετάζει την υπόθεση και να άρει την αρχική ποινή, αποφασίζοντας να γίνει κανονικά το ματς με όλες τις θύρες του γηπέδου της Γιουβέντους ανοιχτές.

Αναμφίβολα, το γεγονός αυτό δίνει μία έξτρα ώθηση στον Αλέγκρι και στους παίκτες του, από τη στιγμή που είναι σε διαρκή άνοδο το τελευταίο διάστημα και καλούνται να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία απέναντι στην κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της φετινής σεζόν στο Καμπιονάτο, την Νάπολι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ