ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έκλεισε σούπερ deal για τον Κουπμάινερς και ρίχνεται στο κυνήγι του Σάντσο

Atalanta's Teun Koopmeiners gestures during the Europa League semifinal first leg soccer match between Olympique de Marseille and Atalanta at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Atalanta's Teun Koopmeiners gestures during the Europa League semifinal first leg soccer match between Olympique de Marseille and Atalanta at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Daniel Cole) @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα εμφανίζεται αποφασισμένη για αντεπίθεση και το νέο της χτύπημα είναι ο Τέουν Κουπμάινερς, για τον οποίο δέχτηκε να δώσει σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα. Επόμενος στόχος για τους μπιανκονέρι ο Σάντσο.

Η Γιουβέντους εμφανίζεται πεινασμένη το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν το μαρτυρούν μόνο οι δύο τριάρες με τις οποίες φιλοδώρησε την Κόμο και την Βερόνα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της φετινής Serie A αλλά με τις αρκετές (ποιοτικές) μεταγραφές που έχει κάνει την θερινή περίοδο.

Το τελευταίο της χτύπημα ήταν ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο (δανεικός έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ από την Πόρτο) που τον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης, με την συνέχεια όμως να προβλέπεται ακόμα πιο καυτή για την βέκια σινιόρα.

Και αυτό γιατί μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν καιρό, έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Αταλάντα για την απόκτηση του Τέουν Κουπμάινερς, με την ομάδα του Τιάγκο Μότα να δέχεται να δώσει 52 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολλανδό διεθνή μέσο, συν 6 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

"Μέσα στις επόμενες ώρες ο παίτης θα αφήσει το Μπέργκαμο με προορισμό το Τορίνο και την Τετάρτη είναι στο πρόγραμμα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις", αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης η "Sportmediaset", με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως οι Τορινέζοι δεν θα μείνουν εκεί αλλά θα φορτσάρουν και για τον Τζέιντον Σάντσο.

Ο Άγγλος διεθνής εξρέμ επέστρεψε στην Αγγλία μετά από το δανεισμό του στην Ντόρτμουντ αλλά εξακολουθεί να μην είναι στις πρώτες επιλογές του Έρικ τεν Χαχ, με τους μπιανκονέρι να ευελπιστούν σε δανεισμό του χωρίς υποχρέωση αγοράς όπου οι κόκκινοι διάβολοι θα αναλάβουν μάλιστα να καλύψουν εκείνοι ένα μέρος του ετήσιου κασέ του παίκτη (8 εκατ. ευρώ).

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ