ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έτοιμη για την απόκτηση του Κουπμάινερς η "Γηραιά Κυρία"

Atalanta's Teun Koopmeiners runs during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Τέουν Κουπμάινερς. @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Γιουβέντους αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων στην Αταλάντα για την απόκτηση του Τέουν Κουπμάινερς

Μεγάλη πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων πρόκειται να καταθέσει η Γιουβέντους στην Αταλάντα για χάρη του Τέουν Κουπμάινερς, όπως αποκαλύπτουν πολλά μέσα της Ιταλίας. Η "Γηραιά Κυρία" φαίνεται να είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή του Ολλανδού μεσοεπιθετικού και για αυτόν τον λόγο η πρώτη προσφορά που θα καταθέσει θα είναι υψηλή.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η ομάδα από το Τορίνο ίσως δυσκολευτεί να πραγματοποιήσει τον στόχο της, αφού οι "Μπεργκαμάσκι" κοστολογούν στα 60 εκατομμύρια τον Κουπμάινερς και δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτό το ποσό μπορεί να συγκεντρωθεί.

Βέβαια, υποστηρίζεται πως ο Ολλανδός επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους και επομένως θα πιέσει και εκείνος με τη σειρά του την ομάδα Γκασπερίνι εφόσον παραστεί ανάγκη για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Να σημειωθεί επίσης πως η πλευρά του παίκτη φέρεται να έχει δώσει άτυπα τα χέρια με τους "μπιανκονέρι" για συμβόλαιο της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ετησίως, το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι το 2029 σε περίπτωση που η Αταλάντα ενδώσει στις πιέσεις.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ