ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Εξετάζονται τρεις εξτρέμ, αλλά μόνο ένας θα είναι ο εκλεκτός του Μότα

Manchester United's Jadon Sancho controls the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Aston Villa at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Jadon Sancho controls the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Aston Villa at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Γιουβέντους επιθυμεί να προσθέσει έναν πλάγιο επιθετικό στο ρόστερ, ο οποίος θα μπορέσει να διεκδικήσει φανέλα βασικού, με την ιταλική ομάδα να φέρεται να εξετάζει 3 επιλογές.

Τρεις επιλογές για την θέση του πλάγιου επιθετικού εξετάζει η Γιουβέντους, με τον Τιάγκο Μότα να αναμένεται σύντομα να καταλήξει σε ένα όνομα.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του ιταλικού Βορρά καλείται αυτή τη στιγμή να επιλέξει έναν εκ των Τζέιντον Σάντσο, Νίκο Γκονζάλες και Φρανσίσκο Κονσιεσάο. Βέβαια, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάποιο δημοσίευμα που να υποδεικνύει προς τα που γέρνει η πλάστιγγα.

Όσον αφορά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή των "Κόκκινων Διαβόλων", ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο παίκτης, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να προκύψει συμφωνία με την Γιουβέντους.

Όπως και να έχει, το δίλλημα αυτό του Μότα αναμένεται σύντομα να τελειώσει, αφού το μεταγραφικό "παράθυρο" του καλοκαιριού ολοκληρώνεται στις 30/8 και επομένως σύντομα θα γίνει γνωστή η τελική του επιλογή.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ