ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τουράμ από την Νις

Nice's Khephren Thuram sprints for the ball during the French League One soccer match between Nice and Paris Saint-Germain at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Sunday, September 20, 2020. (AP Photo/Daniel Cole)
Nice's Khephren Thuram sprints for the ball during the French League One soccer match between Nice and Paris Saint-Germain at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Sunday, September 20, 2020. (AP Photo/Daniel Cole) @2020 DANIEL COLE/AP IMAGES

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Νις ήρθε η ώρα για το μεγάλο άλμα του Κεφρέν Τουράμ, με τον 23χρονο Γάλλο μέσο να έρχεται σε συμφωνία με την Γιουβέντους και να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους μπιανκονέρι.

Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων η Γιουβέντους προχώρησε στην τρίτη καλοκαιρινή προσθήκη της. Μετά από τον Ιταλό τερματοφύλακα, Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο και τον Βραζιλιάνο μέσο Ντόουγκλας Λουίζ, ο Κεφρέν Τουράμ αποτελεί το νέο της απόκτημα ενόψει της σεζόν 2024-25, με τους Τορινέζους να έρχονται σε συμφωνία με την Νις για την απόκτησή του και να υπογράφουν μάλιστα μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029.

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της βέκια σινιόρα, μέσω ανακοίνωσής της, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν στην Νις σε τρεις δόσεις, ενώ υπάρχουν και μπόνους ύψους 5.000.000 ευρώ με τον παίκτη από την πλευρά του να έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 2.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η πρώτη ομάδα του Τουράμ στην Γαλλία ήταν η Μονακό (2018-19), με τον 23χρονο μέσο να είναι μάλιστα διεθνής με την εθνική ανδρών της πατρίδας του, έχοντας κάνει ντεμπούτο σε ματς κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 (μπήκε στο 89ο λεπτό ως αλλαγή).

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ