ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιουβέντους, μεταγραφές: Από την Λάρισα στην Γένοβα και τώρα στο Τορίνο για τη Μεγάλη Κυρία ο Παπαδόπουλος

Γιουβέντους, μεταγραφές: Από την Λάρισα στην Γένοβα και τώρα στο Τορίνο για τη Μεγάλη Κυρία ο Παπαδόπουλος

Μεταγραφή ελληνικού ενδιαφέροντος για τη Γιουβέντους η οποία κάνει δικό της τον Χρήστο Παπαδόπουλο από την Τζένοα. Ο 20χρονος θα παίξει στην Κ23 της Μεγάλης Κυρίας.

Εδώ και μήνες τα ιταλικά Μέσα ασχολούνται με τον Χρήστο Παπαδόπουλο της Τζένοα ο οποίος βάσει δημοσιευμάτων αποτέλεσε πεδίο μεταγραφικής διαμάχης ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση, πάντως, που προέρχεται από τον ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα αναφέρει ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τη Γιούβε.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο 20χρονος Παπαδόπουλος (γεν. 2004) θα δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και θα ενταχθεί στην Κ23 της Γιουβέντους. Παράλληλα, τονίζεται ότι ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Λάρισας και του Αετού Μακροχωρίου έχει συμφωνήσει με τους Μπιανκονέρι για συμβόλαιο έως το 2029.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός τη σεζόν 23/24 έπαιξε σε 27 παιχνίδια και σκόραρε 11 γκολ, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Με τη φανέλα της πρώτης ομάδας αγωνίστηκε για τρία λεπτά στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μίλαν και επτά φορές βρέθηκε στην αποστολή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ