ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους, μεταγραφές: Διαχείριση για σεμινάριο από τη διοίκηση που ξεφορτώθηκε τεράστιο αριθμό συμβολαίων

Ο Τιάγκο Μότα σε συνέντευξη τύπου με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Τιάγκο Μότα σε συνέντευξη τύπου με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 JACQUES BRINON / AP IMAGES

Η τριάδα που κάνει το μάνατζμεντ στην Γιουβέντους και απαρτίζεται από τους Τζούντολι, Πομπίλιο, Στεφανέλι κατόρθωσε να ξεφορτωθεί 32 συμβόλαια με κάθε τρόπο.

Ο Τιάγκο Μότα αναλαμβάνοντας την Γιουβέντους ζήτησε να ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Πράγματι, η Γιούβε στο κλείσιμο των μεταγραφών παίρνει δέκα με τόνο στη διαχείρισή της όσον αφορά στην απομάκρυνση ποδοσφαιριστών με πωλήσεις, δανεισμούς και τερματισμούς συμβολαίων.

Η τριάδα που κάνει το μάνατζμεντ στην ομάδα, σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου Νικολό Σίρα, κατάφερε να ξεφορτώσει 32 συμβόλαια από την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες στο σύνολο. Έτσι, λοιπόν, εκπληρώθηκε η επιθυμία του προπονητή για ξεσκαρτάρισμα και τα ταμεία του κλαμπ... ανάσαναν.

Για την ιστορία η Γιουβέντους με τις πωλήσεις και τα ενοίκια των δανεισμών κατάφερε να έχει έσοδα πάνω από 110.000.000 ευρώ. Η ακριβότερη πώληση της Μεγάλης Κυρίας είναι αυτή του Ματίας Σούλε στην Ρόμα αντί 25.600.000 ευρώ, ενώ η ακριβότερη μεταγραφή ήταν αυτή του Κουπμάινερς από την Αταλάντα με 54.700.000 ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ