ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μικρομέτοχοι των μπιανκονέρι εξετάζουν νομικές δράσεις κατά του Ανιέλι και του συλλόγου

Γιουβέντους: Μικρομέτοχοι των μπιανκονέρι εξετάζουν νομικές δράσεις κατά του Ανιέλι και του συλλόγου
Ο Αντρέα Ανιέλι @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Δεκατέσσερις μικρομέτοχοι της Γιουβέντους ζήτησαν από την εισαγγελία του Τορίνου να συμμετάσχουν στη διαδικασία της έρευνας της υπόθεσης για τα ψευδή λογιστικά στοιχεία και εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά του Αντρέα Ανιέλι και των μπιανκονέρι, ως πρόσωπα που έχουν υποστεί ζημιά λόγω της υπόθεσης.

Οι περιπέτειες για τη Γιουβέντους και τον Αντρέα Ανιέλι δεν σταματούν, καθώς 14 μικρομέτοχοι του μετοχικού κεφαλαίου των μπιανκονέρι είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε μυνήσεις όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα οι συγκεκριμένοι μέτοχοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με την εισαγγελία του Τορίνο, στην οποία εκφράζουν την επιθυμία τους να παραστούν στη διαδικασία της έρευνας για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία ως "βλαπτόμενα ή θιγόμενα πρόσωπα".

Ο κώδικας ποινικής δικαιοσύνης στην Ιταλία επιτρέπει σε άτομα, στο στάδιο της προανάκρισης και να ζητούν από τους εισαγγελείς να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της έρευνας. Ανάμεσα στα 14 άτομα είναι ένας χρηματοοικονομικός σύμβουλος και ένας επιχειρηματίας, και κάποιοι φοιτητές και συνταξιούχοι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ