ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μπαμ στο φινάλε με την απόκτηση του Κιέζα

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Φιορεντίνα AP PHOTO/VERA NIEUWENHUIS

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι η Γιουβέντους, καθώς βρήκε τη χρυσή τομή με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς φορ, Φεντερίκο Κιέζα.

Μπορεί η Γιουβέντους να μην έπαιξε με την Νάπολι το βράδυ της Κυριακής λόγω της αδυναμίας των παρτενοπέι να ταξιδέψουν στο Τορίνο ελέω κορονοϊού, την ίδια ώρα όμως η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας είχε έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικο παζάρι.

Μετά από τη μετακίνηση του Ρουγκάνι στην Ρεν, οι μπιανκονέρι ήρθαν σε συμφωνία με την Λιόν για την παραχώρηση του Ντε Σίλιο και με την Μπάγερν για την επιστροφή του Ντάγκλας Κόστα και την ίδια στιγμή έκαναν το κόλπο γκρόσο.

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε αγώνα κόντρα στην Μίλαν στο Σαν Σίρο
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε αγώνα κόντρα στην Μίλαν στο Σαν Σίρο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτό δεν είναι άλλο από τη συμφωνία με την Φιορεντίνα για τον Φεντερίκο Κιέζα, με την Γιουβέντους να αναμένεται να κάνει εντός της ημέρας δικό της τον 22χρονο Ιταλό επιθετικό, από τη στιγμή που αυτός θα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Οι Τορινέζοι θα αποκτήσουν δανεικό τον Κιέζα για τα επόμενα δύο χρόνια (δίνοντας 2 εκατ.ευρώ την πρώτη και 8 εκατ.ευρώ τη δεύτερη σεζόν) ενώ στη συνέχεια υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ύψους 50.000.000 ευρώ (40 + 10 ως μπόνους) σε περίτπωση που επιτευχθούν κάποιοι (εφικτοί) συγκεκριμένοι στόχοι από πλευράς ομάδας και παίκτη.

Όσον αφορά στον Κιέζα, ο ίδιος θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται σε 4.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ