ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Μυθική προσφορά στον Σέσνι, από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Γιουβέντους: Μυθική προσφορά στον Σέσνι, από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας
@2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Μετά από πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Βόιτσιεχ Σέσνι, ενδέχεται να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, με ιταλικό μέσο να κάνει λόγο για εξωπραγματική πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πολωνός κίπερ της Γιουβέντους.

Ο Βόιτσιεχ Σέσνι άφησε την πατρίδα του το 2006 και μετά από τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ, άρχισε τη σπουδαία καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, φορώντας τη φανέλα των Άρσεναλ, Μπρέντφορντ, Ρόμα και Γιουβέντους.

Μέλος των μπιανκονέρι είναι από το 2017, ωστόσο δεν αποκλείεται να μην ολοκληρώσει την καριέρα του στους Τορινέζους, με τον 34χρονο Πολωνό τερματοφύλακα να φέρεται να έχει στα χέρια του μία άκρως δελεαστική πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercato", έχει φτάσει στα χέρια του 34χρονου πορτιέρε πρόταση για διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό εξωπραγματικό αν αναλογιστεί κάποιος ότι το ίδιο θα κερδίζει ετησίως και ο Κιλιάν Εμπαπέ βάσει της συμφωνίας που έκανε με την Ρεάλ για την επόμενη πενταετία.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως το συμβόλαιο του Σέσνι με την βέκια σινιόρα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και με δεδομένο πως αμείβεται με 6,5 εκατομμύρια το χρόνο, δεν αποκλείεται η Γιουβέντους να ανάψει το πράσινο φως για την πώλησή του, ώστε να "απαλλαγεί" από ένα ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ