ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Φατζόλι έβαλε τα κλάματα στον πάγκο για το λάθος του που κόστισε την ήττα από την Σασουόλο

Γιουβέντους: Ο Φατζόλι έβαλε τα κλάματα στον πάγκο για το λάθος του που κόστισε την ήττα από την Σασουόλο
PRINT SCREEN

Ο Νικολό Φατζόλι έδωσε άθελά του ασίστ στον Ντεφρέλ από την οποία προήλθε το νικητήριο γκολ της Σασουόλο απέναντι στην Γιουβέντους και το γεγονός αυτό τον οδήγησε στο να βάλει τα κλάματα στον πάγκο των μπιανκονέρι, όταν έγινε αλλαγή.

Η Γιουβέντους έψαχνε τη νίκη στο "Mapei Stadium" την Κυριακή του Πάσχα (16/40 για να ταξιδέψει με καλή ψυχολογία στην Λισσαβώνα ενόψει της ρεβάνς με την Σπόρτινγκ για τα προημιτελικά του Europa League (επικράτησε με 1-0 στο Τορίνο) όμως δεν την βρήκε.

Τουναντίον, έφυγε με εντελώς άδεια χέρια αφού γνώρισε την ήττα με 1-0, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 64ο λεπτό από τον Ντεφρέλ, με τον Γάλλο φορ να νικάει τον Περίν με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από ασίστ που του έδωσε άθελά του ο Νικολό Φατζόλι.

Η φάση αυτή άφησε μάλιστα έντονα τα σημάδια της στον Φατζόλι, με τον 22χρονο Ιταλό μέσο να γίνεται αλλαγή δύο λεπτά αργότερα (μπήκε στη θέση του στο 66' ο Μιρέτι) και να ξεσπάει σε κλάματα στον πάγκο της ομάδας του, αδυνατώντας να συγκρατήσει την απογοήτευσή του.

Μάλιστα, ο συμπαίκτης του, ο Πινσόλιο έσπευσε προς το μέρος του και προσπάθησε να τον παρηγορήσει για να του ανεβάσει το ηθικό, με τον Φατζόλι να σκεπάζει το πρόσωπό του με ένα μπουφάν για να μην φανούν τα δάκρυά του.

"Είναι ένα πολύ υπεύθυνο παιδί, έκανε ένα λάθος αλλά δεν είναι ο υπεύθυνος για την ήττα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς για το ξέσπασμα του παίκτη του στον πάγκο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ