ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Τζόρτζιο Κιελίνι επιστρέφει ως Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων

Los Angeles FC defender Giorgio Chiellini waves prior to the team's MLS soccer match against FC Dallas in Los Angeles, Wednesday, June 29, 2022. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι @ 2022 RINGO H.W. CHIU / AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι επιστρέφει στη Γιουβέντους δύο χρόνια από όταν αποχώρησε για να αναλάβει πόστο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τον Ιούνιο του 2022 ο Τζιόρτζιο Κιελίνι αποχώρησε από τη Γιουβέντους για τη Λος Άντζελες ύστερα από 18 χρόνια σποδαίας προσφοράς κι επιτυχιών με την ομάδα του Τορίνο.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά ο 40χρονος Ιταλός επιστρέφει στο "σπίτι" του για να αναλάβει πόστο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, θα είναι ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων, με την ανακοίνωση της Γιουβέντους να αναφέρει:

Τζόρτζιο Κιελίνι δεν έπαψε ποτέ να είναι ασπρόμαυρος: στην καρδιά του, στη ψυχή του, στις αξίες που πάντα πρέσβευε, εντός κι εκτός γηπέδου.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων της Γιουβέντους.

Ο Τζόρτζιο θα εκπροσωπεί τον σύλλογο σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτός ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα με τις σπουδές που έχει αποκτήσει ο Τζόρτζιο στον ακαδημαϊκό του τομέα, αλλά προφανώς και με την προσωπικότητά του ως ανθρώπου, ποδοσφαιριστή, αρχηγού και θρύλου της Γιουβέντους.

Από το παρελθόν στο παρόν: καλώς ήρθες στο σπίτι, Τζόρτζιο!".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ