ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Παράταση μέχρι τον Μάρτιο του 2025 πήρε η δικαστική διαμάχη με τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ | 2 Φεβρουαρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ | 2 Φεβρουαρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να λύσουν τις διαφορές τους δια της νομικής οδού, με την επόμενη ακρόαση της δίκης να έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2025.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Γιουβέντους και Κριστιάνο Ρονάλντο μετρά πολλά επεισόδια, αφού η υπόθεση πληρωμής ενός μέρους των μισθών του Πορτογάλου κατά την διάρκεια της έξαρσης του κορονοϊού το 2020 δεν έχει μέχρι στιγμής επιλυθεί.

Μάλιστα, η επόμενης ακρόαση της δίκης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2025, ενώ προηγουμένως το δικαστήριο είχε κρίνει ότι ο σύλλογος της Serie A έπρεπε να καταβάλει περίπου 9,8 εκατ. ευρώ στον Πορτογάλο για τους απλήρωτους μισθούς από τη θητεία του.

Υπενθυμίζεται πως το 2020 οι ομάδες υποχρεώθηκαν να σταματήσουν για ένα μεγάλο διάστημα τους αγώνες λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, με τους τότε παίκτες της "Γηραιάς Κυρίας" να συμφωνούν μάλιστα δημοσίως να μην λάβουν τους μισθούς δύο μηνών που δικαιούνταν, ώστε να ανταπεξέλθει οικονομικά η ομάδα.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2022 ορισμένοι ποδοσφαιριστές εξακολούθησαν να πληρώνονται με άλλους τρόπους από τον σύλλογο. Η αντιδικία με τον Ρονάλντο ξεκίνησε μετά την αποχώρησή του ίδιου με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2021, αφού προέκυψε διαφωνία σχετικά με το αν είχε αποποιηθεί αυτά τα χρήματα ή όχι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ