ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πιέσεις φιλάθλων σε Μακένι προκειμένου να αποδεχτεί την πρόταση της Άστον Βίλα

Juventus' Weston McKennie controls the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Μακένι © 2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Γουέστον Μακένι δεν έχει αποδεχτεί ακόμη την πρόταση της Άστον Βίλα και οι φίλαθλοι της ομάδας επιχείρησαν να ασκήσουν πίεση στον παίκτη ούτως ώστε να προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο η ανταλλαγή με τον Ντόουγκλας Λουίζ.

Η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για την ανταλλαγή των Μακένι και Σάμιουελ Ίλινγκ με τον Ντόουγκλας Λουίζ, όμως ο Αμερικάνος παίκτης της ιταλικής ομάδας δεν έχει αποδεχτεί ακόμη αυτή την πρόταση. Για αυτό τον λόγο μία μερίδα φιλάθλων της ομάδας θέλησε να ασκήσει πίεση στον ίδιο για να μην ανατραπεί αυτή η συμφωνία.

Το προφίλ του παίκτη της "Γυραιάς κυρίας" στα social media έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες μηνύματα με στόχο αυτά να ωθήσουν τον 25χρονο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τον παίκτη ωστόσο να εξακολουθεί να κρατά "παγωμένες" τις διαπραγματεύσεις με την αγγλική πλευρά.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίζτσιο Ρομάνο, ο πρόβλημα στην εν λόγω υπόθεση έγκειται στους όρους αποδέσμευσης του παίκτη με την Γιουβέντους και επομένως ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει τα χέρια έως ότου διευθετηθεί το ζήτημα με την ιταλική ομάδα.

Εφόσον ο ίδιος δεν αλλάξει άμεσα στάση, τότε αναμένεται να εξαιρεθεί από το πλαίσιο της ανταλλαγής και θα αναζητηθεί μία διαφοροποίηση ή μία νέα φόρμουλα απόκτησης του Ντόουγκλας Λουίζ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ