ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Συμφωνία με Φιορεντίνα για Νίκο Γκονζάλες

Fiorentina's Nicolas Gonzalez runs during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Viktoria Plzen and Fiorentina at the Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Νίκο Γκονζάλες. @2024 DACIDE JOSEK/AP IMAGES

Η Γιουβέντους έδωσε τα χέρια με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Νίκο Γκονζάλες, με την "Γηραιά Κυρία" να κλείνει τη μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια.

Μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή έφερε εις πέρας η Γιουβέντους, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Νίκο Γκονσάλες από τη Φιορεντίνα με ένα ποσό λίγο μικρότερο από τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, για την μετακίνηση αυτή του Αργεντινού εξτρέμ, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην καταβολή 32 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά, τα οποία μέσω των μπόνους που προβλέπονται μπορούν δυνητικά να φτάσουν τα 38 εκατομμύρια.

Παράλληλα ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται σύντομα να υπογράψει συμβόλαιο, με τη Γιουβέντους, μέσω του οποίου θα έχει λαμβάνειν 3,5 εκατομμύρια ετησίως.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Τιάγκο Μότα συνολικά με τους Βιόλα από το 2021 μετρά 38 τέρματα σε 125 εμφανίσεις.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ