ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Συνάντηση με Πογκμπά για την τελική απόφαση

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016 @2016 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Οι εκπρόσωποι του Πολ Πογκμπά βρίσκονται στο Τορίνο και συναντήθηκαν τη Δευτέρα (7/10) με τη Γιουβέντους με στόχο να παρθεί η τελική απόφαση για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Το CAS αποφάσισε να μειώσει την ποινή του Πολ Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ από τα τέσσερα χρόνια στους 18 μήνες, με τον Γάλλο μέσο να έχει πλέον δικαίωμα να πάρει μέρος σε αγώνες από τον Μάρτιο του 2025.

Στις δηλώσεις του ο Γάλλος εξέφρασε την ανυπομονησία του για την επιστροφή στα γήπεδα. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Η διοίκηση των μπιανκονέρι δεν επιθυμεί την επιστροφή του Πογκμπά, με τον Κριστιάνο Τζουντόλι, αθλητικό διευθυντή του συλλόγου να δηλώνει πριν από το ματς με την Κάλιαρι:

"Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά ήταν εκτός για πολύ καιρό. Θα περιμένουμε την τελική απόφαση του CAS και μετά. θα δούμε".

Σύμφωνα με την AS, οι εκπρόσωποι του 31χρονου βρίσκονται στο Τορίνο, όπως και ο ίδιος, και τη Δευτέρα (7/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους ανθρώπους της Γιουβέντους για να ληφθεί η τελική απόφαση, αν και στην Ιταλία το "διαζύγιο" θεωρείται δεδομένο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ