ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Γηραιά Κυρία" καλεί Φλάβιο Ρόμα

"Γηραιά Κυρία" καλεί Φλάβιο Ρόμα
Φλαβιο Ρομα

Η Γιουβέντους είναι σε αναζήτηση δεύτερο τερματοφύλακα και ο Φλάβιο Ρόμα της Μονακό είναι απο τα πρώτα ονόματα στην λίστα

Η διοίκηση της "Γηραιάς Κυρίας" θέλει να ενισχύσει τις επιλογές της κάτω απο τα δοκάρια, καθώς αναζητεί έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα μπορεί ν' αντικαταστήσει τον Τζανλουΐτζι Μπουφόν όταν κριθεί απαραίτητο και ο Φλάβιο Ρόμα φαίνεται να είναι απο τα πρώτα ονόματα στην λίστα.
Η μεταγραφική αυτή κίνηση γίνεται καθώς έχει κριθεί ότι ο μέχρι στιγμής δεύτερος τερματοφύλακας, Εμανουέλε Μπελάρντι, δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Αντίθετα κάτι τέτοιο σίγουρα είναι το πλεονέκτημα του Ρόμα, ο οποίος στα επτά χρόνια παρουσίας στην Λιγκ 1 έχει συμπληρώσει 161 εμφανίσεις.

Ο 34χρονος Ρόμα έχει μιλήσει με την διοίκηση της Γιουβέντους και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς οι δυο ομάδες έχουν καλές σχέσεις. Μάλιστα, είναι πιθανό αν αποκτηθεί ο Ρόμα απο τους Μονεγάσκους να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Πριγκιπάτου ο Ζόρζε Αντράντε.





TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ