ΑΓΓΛΙΑ

Γκάφα-καταδίκη για Ρόμπινσον (video)!

Γκάφα-καταδίκη για Ρόμπινσον (video)!
New Image

To σοβαρό λάθος στο οποίο υπέπεσε ο γκολκίπερ της Εθνικής Αγγλίας, στο γκολ της ισοφάρισης της Γερμανίας, ενδέχεται να του κοστίσει τη θέση του βασικού στα "λιοντάρια"

Ο γκολκίπερ της Τότεναμ υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος κόντρα στα "πάντσερ", προσφέροντας στο πιάτο την ισοφάριση από πλευράς Κουράνι, γεγονός που ανάγκασε τον Στιβ ΜακΛάρεν να δηλώσει δημόσια ότι δεν αποκλείει το γεγονός να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα για τους αγώνες που ακολουθούν.
"Δεν μπορώ να πω ποιός θα υπερασπιστεί την εστία σε τρεις εβδομάδες. Ο Ρόμπινσον είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή, όλοι οι τερματοφύλακες είναι άλλωστε σε αυτή την κατάσταση όταν δέχονται τέρματα", τόνισε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

"Θα πρέπει να ανακάμψει παντώς. Σίγουρα θα έχει δεχτεί και άλλες απογοητεύσεις στην καριέρα του στο παρελθόν τις οποίες έχει ξεπεράσει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του διεθνούς φιλικού αγώνα κόντρα στη Γερμανία, ο Ρόμπινσον αντικαταστάθηκε από τον 38χρονο Ντέιβιντ Τζέιμς, με τον ΜακΛάρεν να ισχυρίζεται ότι είχε αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον τερματοφύλακα της Πόρτσμουθ, ανεξαρτήτως της απόδοσης του Ρόμπινσον.

Δείτε τα γκολ από το φιλικό Αγγλία-Γερμανία, με την γκάφα του Ρόμπινσον στο πρώτο γκολ των "πάντσερ":










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ