ΙΝΤΕΡ

Γκάφα με τη συλλεκτική φανέλα!

Γκάφα με τη συλλεκτική φανέλα!
New Image

Αποσύρθηκε άμεσα η επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια των "νερατζούρι", καθώς είχε δύο πολύ σοβαρά λάθη

Για την φετινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, γίνεται αυτή η αναφορά, με τους διοικούντες να παρουσιάζουν την περασμένη Κυριακή στο "Σαν Σίρο" τη νέα συλλεκτική φανέλα για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (στο πλαίσιο της φιέστας για την κατάκτηση του σκουντέτο) η οποία όμως είχε δύο λάθη και για το λόγο αυτό αποσύρθηκε άμεσα από το εμπόριο.
Ποιά ήταν αυτά; Η αναγραφόμενη ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου ήταν η 8η Μαρτίου 1908, ενώ στην πραγματικότητα η ομάδα του Μιλάνο ιδρύθηκε στις 9 Μαρτίου, ενώ και η λέξη "nerazzurro" είχε γραφτεί λάθος (κάτω από την ημερομηνία ίδρυσης υπήρχε το μότο "100 χρόνια nerazzuro").

Φυσικά, η διοίκηση της Ίντερ έσπευσε να διορθώσει ταχέως την... γκάφα, αποσύροντας την συλλεκτική φανέλα από το εμπόριο και διαβεβαιώνοντας όσους έσπευσαν να την αγοράσουν πως θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, με τους αγοραστές πάντως να μπορούν να καυχιόνται για λίγο καιρό πως έχουν στη συλλογή τους μία ακόμα περισσότερο... συλλεκτική εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας.



TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ