ΕΠΟ

Γκαγκάτσης: "Τελικός Κυπέλλου σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, η διοργάνωση αποτελεί ένα σύμβολο κοινωνικής ισότητας"

Γκαγκάτσης: "Τελικός Κυπέλλου σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, η διοργάνωση αποτελεί ένα σύμβολο κοινωνικής ισότητας"
Print Screen INTIME SPORTS

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης για τις επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης χαρακτήρισε τον θεσμό ως ένα σύμβολο κοινωνικής ισότητας, ο οποίος δίνει φωνή σε όλους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης προχώρησε σε μία ομιλία πριν τη διαδικασία της κλήρωσης των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως η διοργάνωση αποτελεί σύμβολο κοινωνικής ισότητας, αφού επιτρέπει στους πάντες να ονειρεύονται και να έχουν λόγο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: "Σας καλωσορίζω στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενός θεσμού που διαχρονικά συμβολίζει τις διαχρονικές αξίες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Διότι είναι η διοργάνωση που δίνει σε όλους την ευκαιρία να ονειρευτούν, να προσπαθήσουν, να ξεπεράσουν τα όριά τους. Ερασιτεχνικές ομάδες και παίκτες ανερχόμενα ταλέντα βρίσκουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τους καλύτερους και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Να ζήσουν το όνειρο της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτός είναι ο λόγος που το Κύπελλο αποτελεί ένα σύμβολο κοινωνικής ισότητας. Όπως δίνει φωνή σε μικρές ομάδες, έτσι και ο αθλητισμός δίνει φωνή σε κάθε άνθρωπο.

Σήμερα η ΕΠΟ στέλνει ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα συμπερίληψης. Σήμερα δίνουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στους ανθρώπους που μας διδάσκουν τι σημαίνει πάθος, αφοσίωση και υπέρβαση ορίων. Γιατί όσες και όσοι χτυπήθηκαν από τη μοίρα, δεν αγωνίζονται κάθε Κυριακή, αγωνίζονται κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Οι δύο παραολυμπιονίκες μας που προσκαλέσαμε για να διενεργήσουν τις σημερινές κληρωσεις, ο Γιάννης Καπελάκης και ο Γιάννης Κωστάκης, αποτελούν παραδείγματα του καθημερινού αγώνα. Ενός αγώνα που αποτελεί έμπνευση για όλους μας, αλλά και μια υπενθύμιση ότι το δικαίωμα να αγωνίζεσαι, να διεκδικείς και να ονειρεύεσαι ανήκει σε κάθε άνθρωπο.

Από τη φύση του το Κύπελλο, αντικατοπτρίζει τις αξίες που υπηρετούμε και που εκπέμπουμε σήμερα προς το ποδοσφαιρικό κοινωνικό σώμα.

Αγαπητέ Γιώργο, αγαπητέ Γιάννη είμαστε περήφανοι για εσάς. Αγαπητοί φίλες και φίλοι είμαστε περήφανοι σαν Ομοσπονδία που στηρίζουμε τη συμπερίληψη και δεν αφήνουμε καμία και κανέναν έξω από το παιχνίδι. Καλή επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε πως η πραγματική νίκη βρίσκεται στη συμμετοχή και στην προσπάθεια. Μια προσπάθεια που θα κορυφωθεί από τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 17 Μαΐου 2025 σε ένα ζωντανό και γεμάτο ΟΑΚΑ".

TAGS ΕΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΟΑΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ