ΑΡΣΕΝΑΛ

Γκαλάς: "Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία"

Γκαλάς: "Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία"
Γκαλάς-Άρσεναλ

Μετά τις 4 ισοπαλίες στα ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, ο αρχηγός της Άρσεναλ κάλεσε τους συμπαίκτες του να δίνουν το 200% για να πάρουν όλα τα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν

"Θα σας πω γιατί υπήρχε διαφορά μεταξύ της νίκης που κάναμε στο Μιλάνο και στο επόμενο παιχνίδι μας. Όλα ήταν στο μυαλό μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός των "κανονιέρηδων" και συνέχισε:

"Είναι στην ανθρώπινη φύση πως μετά από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Ευρώπη, είναι δύσκολο να βρεις το ίδιο επίπεδο κινήτρου για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Στην ουσία αυτό που χρειαζόταν, ήταν να βρούμε ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό που είχαμε στο ματς με τη Μίλαν. Θα πρέπει όλοι να το συνειδητοποιήσουμε αυτό.

Και θα πρέπει να το καταλάβουμε γρήγορα καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα αν θέλουμε να αναδειχτούμε πρωταθλητές.

Εάν κοιτάξετε την βαθμολογία τώρα, δεν θα πω ότι κινδυνεύουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι χάσαμε το μυαλό μας. Οπότε από εδώ και τώρα θα πρέπει να κοιτάζουμε τους εαυτούς μας και να μην κοιτάμε τη βαθμολογία πια. Και θα πρέπει να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι

Θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από τώρα και μέχρι τη λήξη της σεζόν. Θα πρέπει να δίνουμε το 200% σε κάθε ματς", κατέληξε χαρακτηριστικά.









TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ