ΑΓΓΛΙΑ

Γκαλάς: "Όλοι φοβούνται την Άρσεναλ"

Γκαλάς: "Όλοι φοβούνται την Άρσεναλ"
New Image

Την πεποίθησή του ότι μετά το 1-1 στο "Άνφιλντ", Μάντσεστερ και Τσέλσι θα φοβούνται πλέον την Άρσεναλ, εξέφρασε ο Γάλλος μπακ των "κανονιέρηδων"

Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των "κανονιέρηδων" την επομένη του ντέρμπι στο "Άνφιλντ" (1-1), με τον Γουίλιαμ Γκαλάς να τονίζει ότι η ομάδα του έστειλε το μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.
"Δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πολλοί περίμεναν να δουν πώς θα αντιδρούσε η ομάδα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Λίβερπουλ και αντιδράσαμε πολύ καλά.

Ίσως να είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί δεν κερδίσαμε",

τόνισε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός των "κανονιέρηδων" και συνέχισε:

"Πολλοί παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση και πολλές ομάδες θα φοβούνται την Άρσεναλ. Ίσως η Λίβερπουλ μας φοβόταν λίγο και πολλές από τις κορυφαίες ομάδες θα μας φοβούνται.

Παίζουμε καλά, σκοράρουμε αρκετά συχνά, ενώ μπορούμε να πάμε και το παιχνίδι στη δύναμη αν χρειαστεί".



Ο Γκαλάς έπλεξε μάλιστα και το εγκώμιο του Τσεσκ Φαμπρέγκας, ο οποίος κόντρα στη Λίβερπουλ πρόσθεσε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του, ενώ ήταν και αυτός που έδωσε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας, με το γκολ που πέτυχε στο τετ α τετ που βρέθηκε με τον Ρέινα.

"Μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Για να είσαι ο καλύτερος θα πρέπει να είσαι καλός κατά τη διάρκεια μίας σεζόν, και η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο για να ολοκληρωθεί.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει οικονομία δυνάμεων στο παιχνίδι του, καθώς μερικές φορές όταν είσαι νέος, θέλεις η μπάλα να περνάει από τα πόδια σου πολλές φορές, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι".








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ