ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Απόλυτα προσαρμοσμένος"

Γκαλέτι: "Απόλυτα προσαρμοσμένος"
Γκαλέτι-Ολυμπιακός

Απόλυτα προσαρμοσμένος στον ΟΣΦΠ δηλώνει ο Γκαλέτι. Στους 10 καλύτερους τoυ UEFA o Ντιόγκο

Την επιθυμία του να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους εξέφρασε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, σε συνέντευξή του στην "Ole".
"Μέχρι και εγώ έχω εκπλαγεί με τα γκολ που βάζω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αισθάνομαι απόλυτα προσαρμοσμένος. Μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και θα ήταν πολύ όμορφο να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι το μοναδικό που θέλω είναι να στεφθώ και πάλι πρωταθλητής"

"Ο Βαλβέρδε, με χρησιμοποιεί στη θέση που είχα πάντα στην Ευρώπη, παίζω με τον ίδιο τρόπο, αλλά με μεγαλύτερη ελευθερία για να αγωνίζομαι πιο μπροστά. Αυτό είναι που μου ζητάει ο προπονητής. Παίζω δεξιά, αλλά με ελευθερία κινήσεων για να φτάνω πάντα στην αντίπαλη περιοχή, μαζί με τους επιθετικούς. Η διαφορά είναι ότι πρέπει να σκέφτομαι περισσότερο την επίθεση και όχι την άμυνα"

Ο Γκαλέτι υπεραμύνθηκε της επιλογής του να αφήσει το ισπανικό πρωτάθλημα για το ελληνικό. " Ο χρόνος έδειξε ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα. Ηδη πέρυσι κατακτήσαμε το νταμπλ. Ολα είναι τέλεια"

"Υπάρχουν τέσσερις, πέντε σημαντικές ομάδες, αλλά εμείς είμαστε αυτή που παίζει καλύτερα και έχουμε τη βάση από το περασμένο πρωτάθλημα με κάποιες μεταγραφές που προσαρμόστηκαν γρήγορα. Εχουμε σημαντική σταθερότητα. Αυτή είναι η διαφορά που έχουμε από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ".

Τέλος ο Αργεντίνος συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι ο προπονητής της εθνικής ομάδας παρακολουθεί όλους τους Αργεντινούς παίκτες. Αν συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά με την ομάδα μου, θα έχω μια ευκαιρία. Πάντα ήταν δύσκολο να βάλεις αυτή τη φανέλα. Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες και είναι πολλοί. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι συνεχώς στην εθνική ομάδα".



Διάκριση για Ντιόγκο από την UEFA



Λίγο πριν τις πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των 32 του κυπέλλου UEFA και στο uefa.com υπάρχει αφιέρωμα με τους 10 παίκτες που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Μέσα στα 10 αστέρια που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν οι άνθρωποι της UEFA είναι και ο Ντιόγκο του Ολυμπιακού που μάλιστα αναφέρεται τρίτος στη λίστα μετά από τους Μπέκαμ και Ντάνι.

Συγκεκριμένα στη σελίδα της UEFA αναφέρεται: "Μετά από την απώλεια μιας θέσης για το Champions League, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να αφήσει το σημάδι του στο κύπελλο UEFA και έχοντας τον στράικερ Ντιόγκο σε εξαιρετική φόρμα μπορεί να τα καταφέρει. Οι έλληνες πρωταθλητές κέρδισαν πολλά top κλαμπ το περασμένο καλοκαίρι για να πάρουν την υπογραφή του 21χρονου Βραζιλιάνου και η φήμη του άνθισε από τότε. Δυνατός στον αέρα και με εξαιρετική τεχνική ο Ντιόγκο εντυπωσιάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη με αξιοσημείωτη την εμφάνισή του με δυο γκολ στο 5-1 των ερυθρόλευκων επί της Μπενφίκα στη φάση των ομίλων"

Η λίστα των δέκα αστεριών που παρουσιάζει η UEFA είναι η εξής: Μπέκαμ, Ντάνι, Ντιόγκο, Γκουρκούφ, Λοβ, Μούτου, Όλιτς, Βίγια, Βίτσελ, Γιάνγκ

Το τρέιλερ του SPORT 24 για το Ολυμπιακός-Σεντ Ετιέν


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ