ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"

Γκαλέτι: "Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"
Γκαλέτι

Υπόσχεση ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια έδωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

Ο Ισπανός τεχνικός επικράτησε στην σκακιέρα του "Γ. Καραϊσκάκης" και η νίκη στο πρώτο του ντέρμπι επί ελληνικού εδάφους ήταν γεγονός. Κάτι που όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Βασσάρα τον χαροποίησε ιδιαιτέρως.
" Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη", τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής των "ερυθρολεύκων", ενώ σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Γιάννη Παπαδόπουλου είπε: " Για σας μπορεί να αποτελεί έκπληξη η χρησιμοποίησή του. Όσοι όμως αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αξίζουν να αγωνίζονται και στα ντέρμπι".

Γκαλέτι: "Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"

Μπορεί ο Γκαλέτι να μην αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης αλλά η προσφορά του στην σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο Λουτσιάνο δήλωσε χαρακτηριστικά λίγο μετά το τέλος του αγώνα: " Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Τα δώσαμε όλα, αλλά όταν θέλεις μία νίκη δε γίνεται αλλιώς. Παίξαμε αυτό που μας είπε ο Βαλβέρδε. Εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε η ΑΕΚ και έτσι καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε τα δύο γκολ".

Πέρσι ο Γκαλέτι είχε προσωπικό αντίπαλο στο ματς με την ΑΕΚ ένα παλιό του γνώριμο από τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβισιόν και συγκεκριμένα τον συμπατριώτη του Μάρτιν Αρουαμπαρένα . Φέτος τον Χουαφράν: " Είναι αλήθεια ότι κάθε χρονιά που αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ συναντώ ένα παίκτη τον οποίο έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Αυτό δείχνει ότι έχει ανέβει πολύ το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού, τόνισε: " Αυτό το παιχνίδι ήταν το καλύτερο μας μέχρι τώρα. Το ότι είμαστε πρώτοι αυτό δείχνει ότι έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Αλλά από αγώνα σε αγώνα να μας περιμένει ο κόσμος ακόμα καλύτερους".

Ντιόγκο: "Δεν κοιτάω τους αριθμούς"

Χαρούμενος για τη νίκη και αλλά και για το γκολ που πέτυχε δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού, Ντιόγκο Λουίς Σάντο: " Είναι το πρώτο μου γκολ σε ντέρμπι και είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν δύσκολο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ είναι μία καλή και δύσκολη ομάδα, ομώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν ότι αντιμετωπίσαμε μία πολύ έμπειρη και δυνατή άμυνα. Εμείς όμως πήραμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι"

.

Τρίτο παιχνίδι τρίτο γκολ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό: " Δεν κοιτάω τους αριθμούς. Το σημαντικό είναι να νικάμε. Αν πετυχαίνω γκολ και κερδίζουμε τότε ακόμα καλύτερα. Αν πάλι δεν πετυχαίνω γκολ και νικάμε, πάλι όλα καλά".

Ο Ντιόγκο θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού αφιερώνοντας τη νίκη στους φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας: " Θα ήθελα να αφιερώσω την εμφάνιση μας και τη νίκη στον κόσμο. Είναι εξαιρετικός και πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις μπροστά του".

Τοροσίδης: "Ήμασταν καλύτεροι"

Ο Βασίλης Τοροσίδης σε δηλώσεις που πραγματοποίησε τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ: " Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πιο πολλές ευκαιρίες από την ΑΕΚ. Ήμασταν πιο έτοιμοι και η ΑΕΚ απείλησε μόνο από στημένα.

Πρέπει να δουλέψουμε για να συνεχίσουμε το καλό σερί. Κάθε ματς και κάθε νίκη είναι σημαντική για τον μεγάλο στόχο που είναι το πρωτάθλημα," ενώ για το Γιάννη Παπαδόπουλο είπε: " Ο Παπαδόπουλος έδειξε ότι είναι πολύ καλός παρά την ηλικία του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μπήκε στο παιχνίδι και ήταν σαν να έπαιζε χρόνια στην ομάδα".

Κοβάσεβιτς: "Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί"

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήρθε από τον πάγκο και με δικό του τέρμα στο 63' άνοιξε το δρόμο προς την επικράτηση των νταμπλούχων επί της ΑΕΚ. Σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιο γκολ είναι το καλύτερο που έχει πετύχει κόντρα στην Ένωση, το περσινό ή το φετινό, ο Σέρβος επιθετικός απάντησε: Για μένα είναι το ίδιο. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και το ότι η ομάδα κέρδισε. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας.

Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Κάναμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο άλλωστε δουλεύουμε όλοι την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια".

Γιάννης Παπαδόπουλος: "Θα προσπαθήσω να καθιερωθώ"

Ο νεαρός μέσος των "ερυθρολεύκων" δεν έδειξε να ξαφνιάζεται από την επιλογή του Βαλβέρδε να τον ρίξει στο ντέρμπι: " Αφού ήμουν στη 18άδα, σήμαινε ότι ο προπονητής με υπολογίζει. Έχω ξαναπαίξει στην πρώτη κατηγορία. Απλώς είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε ένα ντέρμπι μπροστά σε τόσο κόσμο.

Είχαμε μεγάλο πάθος και γι αυτό νικήσαμε. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, σε ομαδικότητα και ποιότητα. Έχουμε πολύ δρόμο για το πρωτάθλημα, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό"

, ενώ για τους προσωπικούς του στόχους είπε: " Θα προσπαθήσω να δείξω ανάλογο ζήλο και να καθιερωθώ".


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ