ΠΑΟΚ

Γκαλέτι: "Το θέλαμε περισσότερο"

Γκαλέτι: "Το θέλαμε περισσότερο"
Γκαλέτι-ολυμπιακός-παοκ

Γκαλέτι: "Το θέλαμε περισσότερο". Αιχμές Κονσεϊσάο για Κάκο. Ντομί: "Δεν πήραμε πρωτάθλημα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γκαλέτι: "Σε 3 ντέρμπι έχουμε καταφέρει 2 νίκες. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, αλλά ένα καθοριστικό γκολ στο 45' μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Η ατμόσφαιρα θύμιζε πολύ αργεντίνικο ντέρμπι, ξέραμε πως θα παλεύαμε πόντο πόντο για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Γνωρίζαμε την σημασία της νίκης και την θέλαμε περισσότερο. Ο κόσμος μπορεί να φωνάζει ότι πήραμε το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στο παιχνίδι μας αν και το να κερδίζουμε χωρίς να παίζουμε τόσο καλά είναι εξίσου σημαντικό.Πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε το ίδιο και εκτός Καραϊσκάκη".

Κονσεϊσάο: "Σήμερα ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες και υπήρχαν πολλές παράμετροι για την ήττα. Στα 15 χρονια που κάνω καριέρα είναι η πρώτη φορά που ο διαιτητής μου λέει από την αρχή να μην μου μιλάς. Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν ξέρω τον διαιτητή όμως η κίνηση του με περιόρισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα".

Ντιόγκο: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή κερδίσαμε. Χάρηκα το γκολ το πανηγύρισα με τον κόσμο, όμως όλοι ευχαριστηθήκαμε περισσότερο τη νίκη. Ήταν δυνατό σκληρό παιχνίδι γιατί έτσι είναι τα ντέρμπι. Χαίρομαι που δεν τραυματίστηκε κανείς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά αλλά αν κρατήσουμε όσα πετύχαμε θα τα πάμε καλύτερα. Χάρηκα που ήταν στο γήπεδο η μητέρα μου και η αδερφή μου και ήθελα να σκοράρω, γι αυτό τους αφιερωνω την εμφάνιση μου. Μπορούμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερα, έχω πετύχει αρκετά γκολ όμως μετρούν οι νίκες. Είμαι ικανοποιημένος από τα γκολ που έχω πετύχει, το πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό απ' ότι περίμενα".

Τα γκολ του αγώνα:



Πατσατζόγλου: "Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, πετύχαμε 2 γκολ και πήραμε δίκαια τη νίκη. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, απλά ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή για λίγο. Εντός έδρας παίζουμε καλύτερα θα κοιτάξουμε το πρόβλημα και θα το διορθώσουμε. Έχουμε πάρει μια διαφορά αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος, είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να κρατήσουμε την διαφορά και να την αυξήσουμε στη συνέχεια, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά και να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται στη Ευρώπη".

Α. Παπαδόπουλος: "Σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Καταφέραμε να νικήσουμε σε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι και η διαφορά μας από τους υπόλοιπους θα μας βοηθήσει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. ΜΠορούμε να γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε στην κορυφή επειδή χάνουν οι άλλοι. Βρισκόμαστε μόλις στο 1/3 του πρωταθλήματος και διαθέτουμε μια νέα ομάδα, οπότε όλα αυτά σημαίνουν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ ακόμα για το πρωτάθλημα".

Ντομί: "Είναι μια από τις σημαντικότερες νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και σίγουρα μας βοηθά να μείνουμε στην κορυφή. Η διαφορά από τους υπόλοιπους είναι σημαντική αλλά δεν πρόκειται να πιστέψουμε ότι εχουμε πάρει το πρωτάθλημα".

Βερόν: "Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι παραπάνω. Πάιξαμε πάρα πολύ καλά,όμως ο ΟΣΦΠ είναι δυνατή ομάδα δεχθήκαμε μετά από ένα λάθος το πρώτο γκολ και μετά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να τερματίσουμε στην 3η ή την 4η θέση και όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε στην δεύτερη θέση, όλα είναι πολύ καλά, τώρα έχουμε το ματς με την ΑΕΛ που θα παλέψουμε για τη νίκη".

Αθανασιάδης: "Μπορεί να πέσαμε από την δεύτερη θέση αλλά είμαστε ακόμα στις πρώτες τρεις και δεν είμαστε απογοητευμένοι. Μπορεί να έσπασε το αήττητο, όμως κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύουμε πολύ στην δουλειά που κάνουμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο και γι αυτό ακριβώς ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι".

Κοντρέρας: "Πονούσα πάρα πολύ μετά την φάση. Έσφιξα τα δόντια αλλά μετά δεν ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου γιατί μπορεί να έκανα κακό σε μένα αλλά και την ομάδα μου".





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ