ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Η Εθνική χρειάζεται τον Νέστα"

Γκαλιάνι: "Η Εθνική χρειάζεται τον Νέστα"
Νέστα

Ο Λεονάρντο εγκωμίασε τον φύλακα-άγγελο Ντίντα και τον σκόρερ Νέστα μετά τη νίκη στη Βερόνα, ενώ ο Γκαλιάνι τόνισε πως η Iταλία χρειάζεται τον Νέστα στο ρόστερ (vid)

Μετά από τις νίκες στα ντέρμπι με Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι "ροσονέρι" πέτυχαν τρίτη σερί ανατροπή μέσα σε επτά ημέρες επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-1 της Κιέβο στη Βερόνα, και ο Βραζιλιάνος τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στους πρωταγωνιστές της βραδιάς Νέστα και Ντίντα.
"Ένα ματς αποτελείται από στιγμές, το ποδόσφαιρο μας προσφέρει ποικιλλία από συγκινήσεις. Θυμάμαι τις κριτικές που υπήρχαν για τον Ντίντα μετά το ματς με τη Ρεάλ, όμως εκείνος είχε την ικανότητα να αντέξει και σήμερα πραγματοποίησε μία μεγάλη απόκρουση.

Στη συνέχεια, ο Νέστα έκανε τα υπόλοιπα. Ο Χούντελααρ; Πήγε καλύτερα σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια, του λείπει μόνο το γκολ, αλλά πρέπει να παραμείνει ήρεμος. Δεν ήταν εξαιρετικός, αλλά βελτιωμένος. Το γκολ βοηθάει πάρα πολύ τον επιθετικό.

Όλοι στη Μίλαν πίστεψαν, έχουμε ένα γκρουπ παικτών πολύ δυνατό και το αποδεικνύει. Με βοήθησαν πολύ η εμπιστοσύνη της διοίκησης και η στήριξη των ποδοσφαιριστών", τόνισε ο Λεονάρντο μετά την σπουδαία επιτυχία στο "Μπεντεγκόντι", και πρόσθεσε:

"Ήταν μία όμορφη και σημαντική νίκη. Το πρόβλημα είναι ότι δεχτήκαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα, μετά από μερικά λεπτά, όμως η ομάδα έπαιξε καλά και κάλυψε το μειονέκτημα.

Είμαι ικανοποιημένος με τον Αλεσάντρο Νέστα, γίνεται κάτι περισσότερο από έναν εξαιρετικό παίκτη. Αυτός ο παίκτης ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς τη σιγουριά ότι μπορεί καν να αγωνιστεί. Έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα, δεν είμαστε σίγουρα τέλειοι, αλλά αυτές οι επιτυχίες είναι σημαντικές".

Από την πλευρά του ο Αντριάνο Γκαλιάνι έπλεξε το εγκώμιο του Αλεσάντρο Νέστα (πρώτη φορά στην καριέρα του σκόραρε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι της Serie A), υποστηρίζοντας ότι τον έχει ανάγκη όχι μόνο η Μίλαν αλλά και η Εθνική Ιταλίας.

"Θα κοιτάξουμε να καταργήσουμε το σκορ των πρώτων ημιχρόνων, γιατί μου έχουν πει ότι στα δεύτερα ημίχρονα έχουμε πάρει 20 πόντους. Ο Ντίντα; Ήταν άξιος: εάν η Κιέβο είχε σκοράρει προς το τέλος, τότε σίγουρα δεν θα είχαμε πάρει εμείς τη νίκη.

Δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να πείσω τον Νέστα να επιστρέψει στην Εθνική. Μπορώ να πω ότι, όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια, χειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Είναι ένας παίκτης πραγματικά σούπερ.

Η Εθνική τον έχει ανάγκη, θα ήταν μία επιπλέον αξία. Ο Νέστα, από τότε που είχε αυτόν τον τραυματισμό, άλλαξε ως άτομα, αναγεννήθηκε. Το σκουντέτο; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό", κατέληξε ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων.




















TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ